حجتالاسلام سید محمدرضا واحدی، معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیرامون اصول و اهداف اصلی انقلاب اسلامی به خبرنگار شبستان گفت: ارتقای سطح معنویت مردم، بازگشت جامعه به خداجویی و خداپرستی، تعمیم و گسترش آموزش و زدودن مظاهر فساد و فحشا که متأسفانه به شدت در کشور رایج بود از جمله اهداف فرهنگی و معنوی انقلاب اسلامی در مبارزه با رژیم شاهنشاهی بود.
وی استقلال کشور و تأمین رفاه مناسب برای مردم با توجه به ثروتی که مملکت از آن برخوردار بود را نیز از جمله اهداف و اصول مادی انقلاب اسلامی در مبارزه با رژیم طاغوت دانست.
حجتالاسلام واحدی با اشاره به دلایل مخالفت رژیم شاهنشاهی با انقلاب اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه دین مبین اسلام با زیادهطلبی، ثروتاندوزی، استعمار و به بندگی کشیدن انسانها مخالف بوده و این امر در تعالیم دینی و روایات انبیا نیز به طور کامل مشهود است، طبیعی بود رژیم شاهنشاهی و زورمدارانی که به دنبال انباشتن ثروت در کیسههای خود بودند و بر اساس هوا و هوس حکومت میکردند با انقلاب اسلامی از در مخالفت وارد شوند و این امر شگفتآوری نبود.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش به ویژگیها و خصوصیت های یاران حضرت امام (ره) در دوران انقلاب اشاره کرد و گفت: تکلیفگرایی که در پیروزی انقلاب اسلامی نیز نقش مهمی داشت، مهمترین ویژگی پیروان امام (ره) در دوران انقلاب بود به این معنا که آنها برای طمع در حکومت یا تصدی مسئولیت یا دستیابی به مقام یا ثروت در رکاب امام (ره) خدمت نمیکردند، بلکه وظیفه و تکلیف آنها این بود که مردم را نسبت به مسایل و خواستههای دینی امام راحل، چپاول ثروتهای ملی توسط شاه و درباریان و شرایط ناهنجار اجتماعی روشن کنند.
وی ادامه داد: اگر هدف در رسیدن به مقصد غیر از تکلیف و غیر از خدا باشد، پیروزی هم به صورت طبیعی عقب میافتد و هرگز به هدف اصلی دست نمییابد.
حجتالاسلام واحدی ذوب شدن در ذات حضرت احدیت و خدای متعال را نیز مهمترین ویژگی امام راحل خواند و خاطرنشان کرد: در روایات نقل شده است، کسی که برای خدا باشد خدا هم برای اوست، امام (ره) بدون توجه به ذرهای از مسایل دنیوی و ترس از دست دادن آن نمونه یک رهبری الهی و معنوی بود.
وی اظهار کرد: تمام ویژگیهای امام برخاسته از خصوصیات انبیای عظام و ائمه اطهار (ع) بود. همین امر هم موجب پیروزی امام (ره) و انقلاب اسلامی در فاصله کوتاه شد.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش به بهترین خاطره خود در دوران انقلاب اشاره کرد و افزود: بهترین خاطره بنده تشرف به خدمت امام (ره) در سن 16 سالگی در دوران اقامتشان در پاریس بود که خاطرات شیرینی از آن دوران در ذهنم ثبت و ضبط شده است.
وی با اشاره به خاطره دیدار و گفتگوی محمدحسنین هیکل، روزنامهنگار معروف مصری تصریح کرد: این فرد از معدود روزنامهنگاران معروف دنیاست که جایگاهی ویژه در رسانههای خبری دنیا دارد. او نیز از جمله کسانی بود که در آن دوران افتخار ملاقات با امام (ره) را پیدا کرد.
حجتالاسلام واحدی با بیان اینکه محمدحسنین هیکل فردی بسیار معروف بوده و هست، خاطرنشان کرد: خبرنگارانی مانند محمدحسنین هیکل از جمله مهمترین خبرنگاران چالشی هستند که مقامات دنیا را به چالش میکشند؛ اما او و امثال او هرگز نتوانستند چنین برخوردی با امام (ره) داشته باشند. بادم نمیرود وقتی که می خواست وارد اتاق امام (ره) بشود با یک شکل و اعتماد به نفس خاصی وارد می شد ولی وقتی برمی گشت بسیار متواضع و افتاده به نظر میرسید و این به دلیل تأثیرگذاری، نگاه نافذ، ویژگی بیریا بودن و سادهزیستی امام راحل بود که همه دیدار کنندگان حتی در این رده 180 درجه تغییر پیدا میکردند.
وی اضافه کرد: به هرجال وقتی که محمد حسنین هیکل از حضور امام (ره) مرخص شد، تمام خبرنگاران حاضر در نوفل لوشاتو که از سراسر دنیا بودند، برای مصاحبه با وی اطرافش را احاطه کردند به طوری که محمدحسنین هیکل مجبور شد روی صندلی قرار بگیرد و به سوالات آنان در مورد امام خمینی و برداشت او از شخصیت ایشان پاسخ بدهد. این جمله معروف هیکل آنجا بود که گفت: این (امام) خمینی شرق را لرزاند، غرب را به ستوه آورد و کاری کرد کارستان.
پایان پیام/
نظر شما