به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، الهام نیری، مسئول روابط عمومی مرکز علوم و ستاره شناسی تهران در جمع خبرنگاران، واقع شدن عطارد در فاصله زاویه ای 6/1 درجه شمال و شمال شرقی سماک اعزل ( در فاصله زاویه ای 15 درجه از خورشید در آسمان عصر)، قرار گرفتن ناهید در فاصله زاویه ای 15/0 درجه از جنوب غربی قلب الاسد ( در فاصله زاویه ای 40 درجه از خورشید در آسمان صبح) و قرار گرفتن ماه در فاصله زاویه ای 3/4 درجه خوشه پروین( در حدود فاصله زاویه ای 131 درجه از خورشید در آسمان صبح) را از جمله وقایع نجومی در نیمه اول مهر ماه برشمرد.
نیری خاطر نشان کرد: در سیزدهم مهر ماه نیز سیاره مشتری به طور ایستا در فراز راست، حرکت بازگشتی خود را به سمت غرب آغاز می کند.
وی گفت: در روز چهاردهم مهر ماه نیز، ماه در اوج قرار دارد و فاصله آن از زمین برابر با 53/63 برابر شعاع زمین می باشد و مقارنه عطارد و زحل نیز اتفاق می افتد.
همچنین در روز چهاردهم ماه، مقارنه ماه و الدبران اتفاق می افتد که طی آن ماه در فاصله زاویه ای 3/4 شمال و شمال غربی الدبران، در حدود فاصله زاویه ای 122 درجه از خورشید در آسمان صبح، است و دیدار در بخش شرقی آسمان میسر است.
همچنین در روز 15 مهر ماه، مقارنه ماه و مشتری اتفاق می افتد که ماه در فاصله زاویه ای 1/1 جنوب شرقی مشتری قرار دارد که دیدار در بخش شرقی آسمان میسر است.
پایان پیام/
نظر شما