حجتالاسلام مصطفی فرخی ضمن تاکید بر اهمیت احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: ماه محرم فرصت مناسبی برای تبیین ارزش های دینی و اسلامی است و اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و به مردم به خوبی معرفی شود، می توان از بسیاری از آسیب های جامعه جلوگیری کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه همه در این راستا وظیفه دارند، افزود: مسئولیتپذیری اجتماعی یعنی اینکه چه رفتاری داشته باشیم که خوبیها را در جامعه گسترش و بدیها کاهش یابد و این مهم در تمام ملل و ادیان پذیرفته است.
وی امر به معروف و نهی از منکر را یک مسئله جهانی دانست و اظهار داشت: این مهم با نام متفاوتی در دیگر کشورها انجام می شود و بسیاری از کشورها آن به عنوان مسئولیت پذیری اجتماعی می شناسند.
حجتالاسلام فرخی با تاکید بر اینکه همه باید در زمینه امر به معروف و نهی از منکر فعال بوده و بی تفاوت نباشند، ادامه داد: هرکسی که کاری کند یا ایدهای دهد که زندگی مردم دچار رفاه شود در مسیر امر به معروف گام برداشته است.
این مقام مسئول ادامه داد: جلوی هر ضرری نیز گرفته شود فردی که در این راستا گام بردارد نهی از منکر انجام داده است.
وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر ۲ واجب عقلانی و جهانی است که در جامعه به خوبی برای مردم تبیین نشده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی افزود: رسانهها در آگاهی بخشی این مهم نقش موثری دارند.
حجت الاسلام فرخی با بیان اینکه امر به معروف یعنی خیرخواهی و انسان دوستی و بدون آموزش صحیح، کامل و فراگیر هرگز این مهم در جامعه نهادینه نمیشود، اظهار داشت: نیاز به آموزش گسترده در این زمینه بیش از پیش احساس می شود.
وی با تاکید بر اینکه بدون گسترش روحیه مسئولیتپذیری اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر هیچ حکومتی نمیتواند آسیبهای اجتماعی را از بین ببرد، بیان کرد: برقراری ارتباط مردم با مسئولان یکی از کارهای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است و در این راستا اقدامات موثری صورت گرفته است.
حجت الاسلام فرخی با اشاره به اینکه شورای امر به معروف و نهی از منکر در ۹۰ دستگاه اجرایی، بانکها و دانشگاههای شهرستان اراک تشکیل است، اظهار داشت: ضرورت تشکیل این شورا به سایر شهرستانهای استان مرکزی نیز ابلاغ شده است و به زودی این مهم محقق خواهد شد.
نظر شما