به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجانغربی، طاهر کیامهر روز شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه مجموع مشترکان برق استان یکمیلیون و ۴۴۵ مورد است که ۶۲ درصد مشترکان برق استان خانگی و کشاورزی هستند، گفت: ۳۸درصد مشترکین برق استان خانگی، ۲۴ درصد کشاورزی، ۹.۶ درصد عمومی، صنعتی ۱۹درصد و بقیه سایر مصارف و مشترکان هستند.
وی افزود: در دولت سیزدهم ۲ هزار و ۱۲۴ میلیارد تومان اعتبار جذب شده است که این اعتبار برای بروزرسانی برآورد اجرای طرح، تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار، اصلاح و بهینه سازی شبکه روستایی، اصلاح و بهینه سازی شبکه، توسعه روشنایی معابر، نصب ترانسفورماتور، واگذاری انشعاب، تحویل پنل خورشیدی قابل حمل به عشایر و هوشمندسازی کنتورها هزینه شده است.
کیامهر گفت: به منظور بروزرسانی شبکه و استانداردسازی خدمات، یک هزار و ۹۳۹ ترانس جدید نصب شده که این رقم در سالهای قبل ۵۰۰ ترانس بود.
این مسئول ادامه داد: سال گذشته ۳۲ هزار و ۲۵۳ انشعاب جدید واگذار شده است و شاهد ۳۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر بهینه سازی و اصلاح شبکه هستیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی بیان کرد: اصلاح و بهینه سازی ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر شبکه در سال ۱۴۰۲ اجرایی شده است و با توجه به افزایش ۳ درصدی افزایش دمای خاورمیانه طی سالهای گذشته شاهد یک هزار و ۸۰۰ مگاوات افزایش میزان مصرف هستیم.
کیامهر گفت: هر سال رشد بار ۴ درصدی در مصرف برق داشتیم که امسال این رقم به بیش از ۸ درصد رسیده است که رشد بار نامتعارف به شبکه تحمیل شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی با بیان اینکه یک هزار و ۲۳۱ مگاوات مصرف در هفته گذشته در استان ثبت شده که این میزان مصرف تا کنون سابقه نداشته است، افزود: پویش با انرژی در قالب اپلیکیشن با انرژی باش راه اندازی شده است که مشترکان نی توانند با کاهش ۱۵ درصدی میزان مصرف مشمول قرعه کشی جوایز وزارت برق شود.
کیامهر افزود: از ۱۵ خرداد ماه تا کنون مصرف برق ادارات سطح استان همه روزه توسط اکیپ های نظارتی شرکت توزیع نیروی برق استان کنترل می شود و ضمن شناسایی ادارات پر مصرف اخطارهای لازم به این ادارات داده شده و در صورتی که پس از صدور ۲ اخطار اداره ای همچنان مصرف خود را مطابق الگوی اعلامی کاهش ندهد برق اداره مربوطه قطع می شود و این روند تا پایان دوره پیک بار تابستان امسال تداوم می یابد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی همچنین از کشف و ضبط ۱۲۱ دستگاه ماینر غیرمجاز از نیمه دوم خرداد ماه تاکنون خبر داد. وی گفت: از نیمه دوم خردادماه، با آغاز ایام پیک بار تابستان، تعداد ۱۲۱ دستگاه استخراج رمز ارز که فاقد مجوزهای قانونی بوده و به صورت غیرمجاز از شبکه توزیع استفاده میکردند، در سطح استان کشف و ضبط شده است.
وی آمار ماینرهای غیرمجاز کشف شده طی سه ماهه اول سال جاری را ۱۲۱ مورد اعلام کرد و گفت: با تشکیل اکیپهای ویژه شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی و با کمک نیروی انتظامی، نظارت بر مناطق مشکوک و پرمصرف برق به ویژه در ایام پیک بار تابستان ۱۴۰۳ تشدید شده است تا از سوء استفادههای احتمالی جلوگیری شود.
کیامهر افزود: از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان خرداد ماه سال جاری، ۲۶۰ مرکز استخراج رمز ارز و بیش از ۳ هزار و ۱۳۳ دستگاه ماینر کشف و ضبط شده است، مجموع انرژی احصا شده از محل کشف این دستگاههای رمز ارز غیرمجاز حدود ۱۷ هزار مگاوات ساعت بوده است.
نظر شما