به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدمهدی اسماعیلی در این حکم، حمایت از انجام پژوهشهای بنیادی و کاربردی در عرصه فرهنگ و سیاستگذاری فرهنگی، توسعه فرهنگی و اعتلای فرهنگ و ارزشهای جامعه، توسعه کیفی و حرفهایشدن پژوهش فرهنگی، حمایت از پژوهشهای موردی و میانرشتهای در عرصه فرهنگ و شناسایی، تکریم و معرفی مفاخر و آفرینشهای فرهنگی کشور را از مهمترین اصول برگزاری جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی دانسته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کردهاند با تجربه ارزشمند جشنواره شانزدهم و همکاری اعضای هیات علمی دانشگاهی و حوزوی، و صاحبنظران حوزه فرهنگ و هنر و رسانه، جشنواره هفدهم پُرباتر از گذشته برگزار شود.
هفدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی در هفته پژوهش ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. براساس فراخوان جشنواره هفدهم، مراکز علمی و پژوهشی، پژوهشگران و صاحبنظران داخلی و خارجی میتوانند اثر پژوهشی خود را حداکثر تا تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۳ به دبیرخانه دائمی جشنواره ارسال کنند. «فرهنگ»، «هنر»، «رسانه و ارتباطات»، «پژوهشهای دینی و اسلامی» و «فناوریهای جدید و آیندهپژوهی فرهنگی» محورهای هفدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی است.
آثار پژوهشی باید در قالبهای طرح پژوهشی، پایاننامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی)، مقاله علمی پژوهشی و گزارش سیاستی باشد. آثار آسیبشناسانه، کاربردی و شامل ارائه راهکار در اولویت هستند.
پژوهشگران و علاقهمندان باید ضمن ثبت اثر در تارنمای جشنواره به نشانی https://ifcr.ir، فایل آن را در این سامانه بارگذاری کنند. همچنین میتوانند در صورت در دسترسنبودن فایل اثر، دو نسخه از آن را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. آیین اختتامیه جشنواره هفدهم، همزمان با هفته پژوهش در آذر ۱۴۰۳ همراه با معرفی آثار برتر، برگزار خواهد شد.
به برگزیدگان این جشنواره لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا میشود. گفتنی است در دوره شانزدهم جشنواره (۱۴۰۲)، در بخش داخلی به هریک از برگزیدگان ۱۵۰ میلیون تومان و به شایستگان تقدیر ۵۰ میلیون تومان و در بخش بینالمللی، به هریک از برگزیدگان ۲۰۰۰ دلار و به شایستگان تقدیر، ۱۰۰۰ دلار اهدا شد.
نظر شما