خلاقیت‌های بچه‌مسجدی‌ها در تولیدات رسانه‌ای

خلاقیت، توانمندی و تبلیغ دینی بچه‌های مسجد در قالب تولیدات رسانه‌ای منعکس و زمینه ارتقا آگاهی و دانش عمومی را فراهم می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، امروزه رسانه تعریف و گستره متفاوتی از گذشته به خود گرفته است که تنها معطوف به صدا و سیما، روزنامه و تعدادی نشریه محلی باشد در حالی که هر شخص به واسطه زیرساخت‌های امکاناتی مثل گوشی همراه هوشمند و شبکه‌های اجتماعی خود دارنده یک رسانه است.

رسانه های دیجیتال و شبکه های اجتماعی متنوع امروز وارد عرصه شده اند و محدودیت رسانه ای را کاسته و همگان در این جریان نقش آفرینی می کنند.

توسعه زیرساخت های رسانه ای و دسترسی همگانی برای فعالیت در این عرصه گرچه آسیب هایی مثل نشر اکاذیب داشته اما فرصت سازی آن غیرقابل انکار است و افراد می توانند با در دست گرفتن ظرفیت های مثبت این حوزه تبلیغ مثبت داشته باشند.

مسجد در گذشته یک رسانه بوده چرا که اهالی محله از این فرصت استفاده می کردند اما امروز با توسعه شهرنشینی و دغدغه های کار و تلاش حضور پی در پی مردم در مسجد برای بهره گیری از این ظرفیت کاهش یافته اما نباید رسالت و ماموریت از بین برود.

رسانه‌های دیجیتال و توانمندی‌های نسل جدید می تواند شبکه رسانه‌ای مسجد را توسعه و رونق ببخشد و به گونه‌ای پیش برود که کانون‌های فرهنگی و هنری هر کدام با ایجاد یک رسانه منسجم ماموریت تبلیغی و اطلاع رسانی را اعتلا ببخشند و مردم هم از آن بهره بگیرند.

جلوه خلاقیت بچه‌های مسجد در تولیدات رسانه‌ای

جریان سازی رواق رسانه در کانون‌های فرهنگی و هنری

رواق رسانه و زیست بوم مجازی بچه های مسجد بستر مناسبی برای جریان سازی در جهت جلب نظر مدیران و تیم‌های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در جهت فعالیت رسانه ای بود که این روزها این تشکل های فرهنگی ساحب صفحه در شبکه های اجتماعی هستند.

کانون های فرهنگی و هنری توانسته اند اطلاع رسانی به موقع به اعضا و مردم محله خود داشته باشند و تولیدات چند رسانه ای آنان خواستگاه بسیاری شده و بازتاب بین المللی نیز داشته است.

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد با اشاره به بومی سازی فعالیت های این مراکز گفت: بچه های مسجد از ظرفیت های تولیدی خود برای نشر محتوای دیجیتال استفاده کرده اند.

محمدتقی محمدیان نشر سرود، نمایش و محتواهای فرهنگی در شبکه های مجازی توسط بچه های مسجد را مهم دانست و افزود: اعضای کانون های فرهنگی و هنری با بهره گیری از شبکه های مجازی تبلیغ دینی و فرهنگی انجام می دهند.

وی ادامه داد: رقابت تولیدی رسانه ای در قالب طرح جشنواره فرهنگ و هنر مساجد دیده می شود که در بعضی از کانون ها این حوزه فعالیت خاص و تخصصی دارد.

جلوه خلاقیت بچه‌های مسجد در تولیدات رسانه‌ای

راه اندازی مراکز رسانه ای در کانون های مساجد استان اصفهان

تعدادی از کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان در حوزه رسانه بر اساس ظرفیت خود وارد شده اند و توانسته اند سهمی در تبلیغ فضای مجازی و اطلاع رسانی محلی خود داشته باشند.

کانون فرهنگی و هنری معراج الصالحین کاشان که موفق به کسب رتبه برتر ملی رواق رسانه شده و کانون فرهنگی و هنری شهدای وحید اصفهان که قرارگاه رسانه ای دارد و یا کانون فرهنگی و هنری امام حسن مجتبی(ع) تیران که بر آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه رسانه تمرکز کرده و شبکه رسانه ای دارد و دیگر کانون های فرهنگی و هنری از این قبیل توانسته اند سهمی در حوزه رسانه داشته باشند.

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری معراج الصالحین به ایجاد واحد رسانه‌ای در این مرکز اشاره کرد و گفت: تولید فیلم‌های کوتاه ماموریت اصلی این واحد به شمار می رود.

علی آبیاتی با بیان اینکه عضای این واحد از کانون نوجوانان هستند، افزود: تشکیل این واحد سبب استفاده از بستر فضای مجازی در راستای تولید محتوای چندرسانه ای بهره برداری دو از شبکه های اجتماعی شده است.

وی ادامه داد: تولید محتوا دیجیتال و ساخت محتواهای رسانه ای این کانون نه تنها در انجام ماموریت فرهنگی و هنری نقش داشته، بلکه زمینه ساز کسب درآمد و کارآفرینی هم شده و امروز بچه های مسجد از این مسیر هم کسب منفعت می کنند.

جلوه خلاقیت بچه‌های مسجد در تولیدات رسانه‌ای

عضو فعال رسانه ای کانون فرهنگی و هنری شهدای وحید اصفهان هم از کار رسانه ای خود گفت که در این مرکز بچه های مسجد به تامین نیاز اطلاع رسانی می پردازند.

جواد اسماعیلی ادامه داد: توانمندی های هنری اعضا در تولید محتوا نقش داشته و این محتواها در شبکه های اجتماعی منتشر می شود.

وی با بیان اینکه نباید منتظر فرصت ماند، تصریح کرد: چلوه ممتاز کار بچه های مسجد در تولید و نشر محتواهای فرهنگی و هنری و نشر سریع آن است و اگر در سازمان های اداری قرار به چنین کارهایی باشد آنگاه فرصت ها از بین می رود.

اسماعیلی به یک حادثه سیلی زدن نماینده مجلس به گوش سرباز اشاره کرد و اذعان داشت: مردم پس از این حادثه و دیگر حوادث کشور شروع به نشر مطلب کردند و تا پاسخگویی مسئولان امر و رسیدگی به آن تعدد نشر مطالب زیاد بود به همین خاطر سرعت کار مردمی بیشتر است.

وی رسانه مسجدی را یک کار مردمی بیان کرد و گفت: از ظرفیت مردم برای تبلیغ دین و نشر حقایق در قرارگاه رسانه ای مسجد استفاده می شود.

جلوه خلاقیت بچه‌های مسجد در تولیدات رسانه‌ای

آموزش های رسانه‌ای و تبلیغی

کلاس‌های اوقات فراغت و برنامه‌های آموزشی کانون های فرهنگی و هنری به این موضوعات اختصاص یافته تا پس از توانمندسازی و آموزش افراد از استعدادها و مهارت آنان برای فعالیت رسانه ای استفاده شود.

رسانه های مسجدی و کانون های فرهنگی و هنری یک فرصت برای این مراکز محسوب می شوند که تمرکز بر آن به رشد و نبوغ فکری جامعه، آگاهی بخشی و رشد استعدادها کمک خواهد کرد

کد خبر 1779234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha