به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حبیب آتش روز رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان جنوبی امروز چهارشنبه (۱۸ مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از نمادهای بزرگ اصل ۴۴ قانون اساسی است.
وی ادامه داد: سرانه های آموزشی گزافی در آموزش عالی هزینه می شود اما در دانشگاه جامع علمی کاربردی این هزینه ها نزدیک به صفر است و هیچ باری از بودجه دولت ندارد.
وی با اشاره به تفاوت های دانشگاه جامع علمی کاربردی با نظام آموزش عالی گفت: اولین تفاوت بحث برنامه های درسی و آموزشی است و تمام رشته های این دانشگاه، مهارتی هستند.
آتش روز در ادامه عنوان کرد: این دانشگاه سعی کرده است تا محل صنعت را برای آموزش انتخاب کند و به بحث ارتباط بین دانشگاه و صنعت جامه عمل بپوشاند چرا که راه برون رفت از مشکلات ایجاد مراکز جوار صنعت است و حدود ۱٠٠ نفر طی مهرماه در مراکز جوار صنعت آموزش خواهند دید.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان جنوبی ادامه داد: ۲٠ مدرس خبره در استان مشغول به تدریس هستند و هر چه مهارت مدرسین بیشتر باشد انتقال مفاهیم و داده ها راحت تر انجام می شود.
وی با بیان اینکه مقاطع تحصیلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی، کاردانی و کارشناسی است، افزود: بیشتر به بحث مهارت آموزی در این دانشگاه توجه می شود و آموزش ها رسمی و غیررسمی است.
آتش روز بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال ۸۵ در خراسان جنوبی فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون نزدیک به ۱۷ هزار فارغ التحصیل داشته ایم و در حال حاضر هزار و ۲٠٠ دانشجو در ۶۵ کد رشته در ۹ مرکز مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان جنوبی در ادامه گفت: آمار بیکاری دانش آموختگان در مراکز جوار صنعت بسیار پایین و نزدیک به صفر است و آموزش های این دانشگاه در بحث اشتغال کمک های خوبی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: بحث صلاحیت حرفه ای را در دستور کار قرار داده ایم و در دوره اول ۱۷ نفر شرکت خواهند داشت.
نظر شما