مسجدهای ما باید متحول و پاسخگوی نیازهای روز جوانان باشند

حجت الاسلام دوستیان گفت: برای جذب جوانان بیشتری به مساجد نیاز است که مسجدهای ما متحول شوند و پاسخگوی نیازهای روز جوانان باشند.

حجت‌الاسلام حسن دوستیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت مساجد و راه های جذب جوانان به مساجد و کانون ها ،گفت:نوجوانان و جوانان ما به طور طبیعی به کارهای نو و افکار جدید علاقمند هستند ،آنان شیفته مطالب و مقالات تازه و سبک های نوین روزگار خود می باشند به سخنان جدید با کمال دقت گوش می دهند و درباره مطالب نو با علاقه فراوان گفتگو می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرپل ذهاب  افزود:مسجدهای ما باید متحول شوند و پاسخگوی نیازهای روز جوانان باشند . مسجدها باید به امکانات و ابزارهای آموزشی و اطلاع رسانی روز دنیا مانند کامپیوتر، انواع سایت های مذهبی و فرهنگی، برنامه های آموزشی در رشته های مختلف مجهز شوند.

وی خاطر نشان کرد: مساجد باید جاذبه های کافی را برای جذب نوجوانان و جوانان به خود داشته باشند همچنین وضعیت ظاهری مساجد، طولانی نشدن نمازهای جماعت، ویژگیهای امام جماعت، کتابخانه، فعالیت کانون های فرهنگی، هیأت امناء از عوامل مؤثر در جذب نوجوانان و جوانان به مساجد است.

حجت الاسلام دوستیان با اشاره به اینکه باید جوانان را به سوی مسجد جذب کنیم، تصریح کرد: یکی از راه های جذب جوانان که به ترویج فرهنگ نماز هم کمک مب کند، ویژگی های شخصیتی و رفتاری امام جماعت مسجد است که  خلق و خوی نیکوی امام جماعت مسجد و مهارت اجتماعی او در برقراری ارتباط با نمازگزاران  و بخصوص جوانان فوق العاده مؤثر است.

 رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرپل ذهاب اظهار کرد: متنوع نبودن برنامه های مساجد و نیز روش های تبلیغ و ناآشنا بودن گردانندگان آن با شیوه های نوین جذب نوجوانان و جوانان به مسجد و در مقابل متنوع و جذاب بودن برنامه های مراکز و اماکن تفریحی اجتماعی همچون باشگاه های ورزشی، کلوب ها، کافی نت ها، ماهواره ، اعمال روش های خشک و مستبدانه در بعضی برنامه ها و آموزش های مذهبی و به کارگیری شیوه های غلط تعلیمی و درخواست اطاعت کورکورانه و بی قید و شرط که موجب بی علاقگی و دلسردی از دین و مراکز دینی به خصوص مساجد در میان نوجوانان و جوانان می شود.

وی با اشاره به اینکه مساجد گره گشای مشکلات جوانان است، افزود: اگر مردم به ویژه نوجوانان و جوانان بدانند که برخی از مشکلاتشان در مسجد رفع می شود، طبیعتاً به مسجد روی می آورند، مثلاً اگر کلاس های رفع اشکال و تدریس خصوصی به شکل آسان در مسجد تشکیل شود، یا با تشکیل صندوق های قرض الحسنه بخشی از نیازهای مالی جوانان تأمین گردد، آنان با امید به آینده و با حس اینکه مأمنی برای حل مشکلات خود دارند به مسجد خوشبین شده و به آن روی می آورند.

کد خبر 1785221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha