به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی امروز در حاشیه بازدید مردمی در مرکز 197 در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر اظهارات سردار در خصوص گشت ارشاد گفت: مقوله امنیت اخلاقی نیازمند بازنگری و استفاده از روشهای جدید است اما در پاسخ به منتقدان طرح جدید امنیت اخلاقی باید گفت که متولیان فرهنگی باید پای کار آیند و تمام بار و وظیفه را به دوش ناجا نیندازند. .
وی ادامه داد: بخشی که خود کم کاری می کند، سایر سازمان ها را مورد انتقاد قرار داده و فرافکنی می کند و این کار درستی نیست. ما بر این باوریم که ابعاد فرهنگی امنیت اخلاقی باید پررنگتر شود اما این موضوع به معنای تعطیلی و یا کم کاری در این بخش نیست.
سردار احمدی مقدم به تغییر فصل و ضرورتهای رسیدگی به مقوله امنیت اخلاقی اشاره کرد و افزود: به عدم رعایت حداقلها در پوشش و انجام رفتارهای زننده و هنجارشکن توجه داریم هرچند که بر این نکته تأکید داریم که با تغییر فصل نوع پوششها نیز تغییر میکند.
سردار احمدی مقدم با اشاره به مرکز نظارت همگانی خاطرنشان کرد: این مرکز یکی از ابزار نظارت مردم بر پلیس است که قبل از فرماندهی بنده راه اندازی شده است و به مردم امکان می دهد که انتقادات و مشکلات خود را مطرح کنند و همچنین یک بازوی نظارتی مهم برای نیروی انتظامی در اصلاح رفتارها و اصلاح عملکرد سازمان است.
فرمانده انتظامی ناجا تصریح کرد: امروز 150 مراجعه کننده حضوری و 23 مراجعه کننده تلفنی داشتیم که تلاش کردیم مشکلات آنها را حل و فصل کنیم.
راه اندازی پلیس کودک تا پایان سال جاری
فرمانده ناجا از راه اندازی پلیس کودک تا پایان سال خبرداد و گفت: براساس مطالعات و پروتکل های بین المللی راه اندازی پلیس کودک در دستور کارقرار گرفت و هم اکنون معاونت طرح و برنامه درحال مشخص کردن جایگاه آن است و تا پایان سال این پلیس تشکیل می شود.
مکان تجمع معتادان تبدیل به اماکن تفریحی شده است
سردار احمدی مقدم با بیان اینکه امروز بسیاری از دره های تهران که مملو از معتادان بود تبدیل به مکانی برای گذراندن اوقات فراغت مردم شده است، یادآور شد: نقاط و کانون های جرم خیز و آسیب خیز در تهران و سایر شهرهای کشور در حال اصلاح و تبدیل به محل استراحت شهروندان است.
سردار احمدی مقدم با بیان اینکه مراکز درمانی و اردوگاه ها توسعه پیدا کرده و اقدامات خوبی نیز در حال اجرا است، اظهار کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر بودجه ای علاوه بر بودجه های موجود برای توسعه اردوگاه ها اختصاص داده است. این اقدامات در شهر تهران به دلیل ضعف تمرکز در تصمیم گیری و اجرا به کندی پیش می رود و امیدواریم با عنایت استانداری تهران و همکاری سایر سازمان ها این اقدامات نیز در تهران کاملا اجرایی شود.
وی با بیان اینکه بعد از اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر دستگاه قضایی قاطعیت زیادی را در برخورد با تولیدکنندگان و توزیع کنندگان مواد صنعتی نشان داده است، خاطرنشان کرد: ما شاهد کاهش شدید و افزایش قیمت مواد مخدر صنعتی و روانگردان در بازار هستیم به طوریکه نسبت به سال گذشته 36 درصد با کاهش روبرو بودیم.
سردار احمدی مقدم با اشاره به اینکه کشف مواد مخدر صنعتی در مبادی ورودی و فرودگاه ها چهار برابر نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، افزود: یکی از مشکلات برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر صنعتی، پروتکل درمان این مواد بود که وزارت بهداشت در این زمینه اقدامات خوبی را انجام داد.
رشوه گیری به حداقل ممکن رسیده است
وی با اشاره به برخورد با نیروهای متخلف ناجا خاطرنشان کرد: خوشبختانه هم کمیت ورود به کمیسیون های انضباطی ما و هم کیفیت آنها کاهش پیدا کرده یعنی شدت جرایم در این زمینه کاهش داشته است. جرم رشوه در گذشته به دلیل عدم برخورد قاطع با این موضوع یک تصویر نامطلوبی از نیروی انتظامی ایجاد کرده بود اما امروزه با قاطعیت و شدت عمل بیشتر به حداقل ممکن رسیده است.
احمدی مقدم با بیان اینکه تبانی، رشوه و مشکلات اخلاقی در محیط سازمانی طرد از سازمان را به همراه دارد اظهار کرد: در سال گذشته بک هزار و 100 نفر در کمیسیونهای ما رد خدمت شدهاند که قالب این رد خدمتیها به دلیل کوتاهی سازمانی از خدمت انجام شد. در حالی که این میزان در هفت سال گذشته بیش از 2 هزار و 500 نفر بودند خوشبختانه کاهش 10 درصدی را در میزان جرایم از سوی کارکنان در ناجا شاهد هستیم.
وی با اشاره به باندهای فساد، تولید و توزیع کننده مشروبات الکلی و روانگردان ها، شوهای زیرزمینی اظهار کرد: ما در این زمینه با کاهش خوبی مواجه بودیم و امیدواریم با تلاش بیشتر و آگاه سازی جامعه بتوانیم این مشکلات و معضلات در جامعه به حداقل برسانیم.
کاهش 8500 نفری تلفات جاده ای
فرمانده ناجا با اشاره به اقدامات پلیس برای کاهش تلفات 8 هزار و 500 نفری جاده تصریح کرد: این آمار از نظر ما تاسف برانگیز است، اما از لحاظ کلی ما 600 نفر کاهش تلفات داشتهایم و هماکنون به ازای هر یک کشته 11 مجروح در جادهها مشاهده میشود. اگر ما میانگین را جمعبندی کنیم با توجه به نرخ دیه با کاهش هر یک کشته 300 میلیون تومان هزینههای کشور کاهش مییابد و کمتر برای خانواده ها معضل ایجاد میشود ما از مردم میخواهیم تا در کنار دستگاههای مختلف و با همکاری و قانونگرایی میزان تلفات جادهای را کاهش دهند.
تا بعد از انتخابات عزل و نصبی نداریم
فرمانده ناجا با اشاره به آخرین وضعیت تغییر و تحولات در نیروی انتظامی افزود: سردار کارگر معاون اجتماعی این نیرو بعد از هفته ناجا به علت ارتقاء شغل و حضور در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس از نیروی انتظامی جدا شده و جانشین وی معرفی می شود. احکام در نیروی انتظامی سه ساله است که تا یک دوره قابل تمدید است. اصل گردش کار موجب ارتقا سازمان می شود.
سردار احمدی مقدم ادامه داد: تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری عزل و نصبی در نیروی انتظامی نداریم.
در مورد سلاح سرد باید فرهنگ سازی شود
فرمانده ناجا با اشاره به رویکرد پلیس در زمینه قانون حمل سلاح سرد، تصریح کرد: دیدگاههای حقوقی در این زمینه در مجلس شورای اسلامی وجود دارد اما همین موضوع مشکلات و معضلاتی را با خود به همراه دارد چرا که هر نوع سلاحی را که با آن بتوان ضرب و جرح ایجاد کرد در زمره سلاح سرد میتوان گنجاند به نظر ما قبل از اصلاح این قانون باید با اقدامات فرهنگی و استفاده از ظرفیت رسانهها و انجام اقدامات فرهنگی از سوی نظام آموزش عصبانیت در جامعه را کاهش داد. براساس آمار 6 ماهه سال جاری ما شاهد کاهش 10 درصد قتل و نزاع در جامعه هستیم.
وی با اشاره به فروش لباسهای نظامی در سطح شهر اظهار کرد: طرح فروش و ارائه لباسهای نظامی هماکنون در شورای امنیت ملی است در حالیکه ما در مجموع شاهد کاهش سوء استفاده از پوشش انتظامی هستیم.
برنامه ارتباط مستقیم فرمانده ناجا با مردم امروز 10 مهر در مرکز نظارت همگانی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما