به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، فرماندار درمیان در این مراسم قانون مداری را لازمه امنیت اجتماعی و اخلاقی دانست و اظهار کرد: پیشگیری از بروز و گسترش آسیبهای اجتماعی بسیار آسانتر و کمخرجتر از درمان آن است.
رجبعلی براتی با بیان اینکه سرعت توسعه زیرساختهای شهری و راهسازی متناسب با سرعت روزافزون وسایل نقلیه نیست، تصریح کرد: اگر در بهرهوری و آموزش نیروی انسانی این سرمایههای ارزشمند جامعه غفلت شود، سرمایههای عظیم فکری جامعه به هدر میرود.
وی علت اصلی تصادفات و سوانح رانندگی را توجه نکردن به قوانین دانست و ادامه داد: برقراری امنیت لازمه تمام فعالیتهای اجتماعی است.
براتی از قانون به عنوان یکی از بنیادیترین عواملی که سبب تنظیم روابط و تعاملات اجتماعی در بین آحاد اقشار جامعه میشود، یاد کرد و افزود: آنچه حقوق جامعه را از دست تعدی و تجاوز محافظت میکند و از آنان در مقابل نیروهای ضد اجتماعی دفاع میکند، هنجارهای رسمی است که جامعه درباره آنها به اجماع دست یافته است.
معاون اداره آموزش فرهنگ ترافیک خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: استفاده از کلاه ایمنی و احترام به قانون در میان موتورسواران شهرستانهای درمیان، نهبندان و سربیشه به صورت صد درصد نهادینه شده است.
سید حمزه هاشمی 60 درصد سوانح و تصادفات استان را مربوط به موتورسواران دانست و اضافه کرد: بیشترین آمار تصادفات فوتی در خراسان جنوبی مربوط به موتورسواران فاقد کلاه ایمنی است.
وی استفاده از کلاه ایمنی را سادهترین و کمهزینهترین شیوه محافظت موتورسواران و کاهش حوادث ناشی از تصادفات دانست و افزود: جامعه قانونمند انسانهایی منظم، قاعدهمند و هنجارمند تربیت میکند که نتیجه آن، تعامل، اعتماد، همکاری، مشارکت متقابل و انسجام جمعی است.
فرمانده انتظامی درمیان نیز گفت: در آینده نزدیک مرکز صدور گواهینامه نوع ب یک در مرکز شهرستان درمیان راهاندازی میشود.
محمد هوشنگی اظهار کرد: میزان سوانح رانندگی و تخلف موتورسواران در نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشت حدود 22 درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه 50 درصد امور مربوط به تعویض پلاک خودروها در مرکز شهرستان انجام میشود، ادامه داد: بیش از 60 درصد رانندگان وسایل نقلیه درمیان را موتورسواران تشکیل میدهند.
فرمانده انتظامی درمیان از افزایش تعداد بازدید برای معاینه فنی خودروها از یک به دو روز در هفته خبر داد و تصریح کرد: رسالت مهم فرماندهی انتظامی درمیان نهادینه کردن فرهنگ احترام به قانون، صیانت از حقوق مردم و برقراری امنیت اجتماعی در این شهرستان مرزی است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، وی با اشاره به تلاش شبانهروزی این نهاد برای صیانت از مرزهای عقیدتی و فرهنگی شهرستان عنوان کرد: امنیت پایدار لازمه ضروری توسعه پایدار در عرصههای اجتماعی و اقتصادی به شمار میرود.
فرمانده انتظامی درمیان، تعامل بیش از پیش مردم با فرماندهی انتظامی شهرستان را لازمه تداوم امنیت در شهرستان و ناامن شدن فضا برای برهمزنندگان امنیت اجتماعی مردم دانست و اضافه کرد: اصولا سه مقوله سلامت، توسعه و امنیت اجتماعی به گونهای تفکیکناپذیر به یکدیگر مربوط هستند.
پایان پیام/
نظر شما