به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، یکی از رویکردهای جدی و محوری قرارگاه تحول اجتماعی استان البرز توجه به معارف عالی کتاب نفیس و ارزشمند نهج البلاغه شریف نوشته امام علی(ع) است.
براساس این رویکرد، سلسله نشست ها و همایش هایی با عنوان گفتمان انقلاب اسلامی با محوریت نهج البلاغه خوانی در حال برپایی است که برای این منظور با ابراهیم عربی، مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان البرز به گفت و گو نشستیم.
عربی با اشاره به فرمایش رهبرمعظم انقلاب در خصوص امیرالمومنین(ع) و کتاب گرانقدر نهج البلاغه گفت: رهبرمعظم انقلاب در کنگره بین المللی نهج البلاغه در سال ۶۳ می فرمایند، هر انسانی که بخواهد اسلام و مسلمان کامل را بشناسد، آن را در نهج البلاغه می تواند می یابد. این گفته نشان از اهمیت و جایگاه نهج البلاغه شریف است.
مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان البرز افزود: نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی با همکاری و همراهی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان البرز سلسله نشست های کارگاه های توانمندسازی مبلغان نهج البلاغه را امروز ( ۱۰ آبان) از ساعت ۸ تا ۱۲ در صحن مطهر امامزاده حسن(ع) با حضور استاد بخشعلی قنبری، از اساتید برجسته ادیان و عرفان با هدف تأثیر نگرش مثبت در پیشگیری از ناگواری ها در کلام امام علی(ع) برپا می کند.
وی تصریح کرد: این نشست های کارگاهی با هدف تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و جهاد تبیین با محوریت نهج البلاغه همراه است که مشارکت مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان البرز و قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان البر نیز در رونق و روند برپایی آن موثر است.
وی با اشاره به ضرورت و تحقق جهاد تبیین در جامعه اظهار کرد: تربیت کنگشران نهج البلاغه خوان در سطح محلات هدف با رویکرد زمینه سازی قیام مردمی برای پیشرفت و تعالی جامعه از محورهای این نشست ها است.
عربیان عنوان کرد: استاد مهدوی ارفع، موسس نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی در نشست جلسه اول این دوره، که در مجموعه فرهنگی میلاد کرج برپا شد به تشریح گفتمان انقلاب اسلامی و تبیین ۶ مهارت ارتباطی پرداخت.
مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان البرز خاطرنشان کرد: نهج البلاغه خوانی فرصت موثری برای ارتقاء و رشد شاخص های اخلاقی و معنوی برای امت است که در قالب تربیت کنشگران نهج البلاغه خوان در طول هشت نشست کارگاهی تا کنون برپا شده است.
نظر شما