نقش تبلیغی روحانیت در جامعه پررنگ دیده نمی شود

حجت الاسلام جنتی با بیان اینکه نقش تبلیغی روحانیت در جامعه پررنگ دیده نمی شود، گفت: یک طلبه انگیزه زیادی برای استخدام در ادارات دارد اما انگیزه زیادی ندارد برای اینکه امام جماعت یک مسجد یا روستا شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام محمد جنتی امروز شنبه (۳ آذر) در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: در فضای تبلیغی از ابتدای دهه ۹٠ یک تقسیم کاری را از سوی مقام معظم رهبری انجام داشتیم. 

مدیرکل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی کشور در ادامه گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که اگر تبلیغ می خواهد گسترش پیدا کند باید حوزه های علمیه و معاونت تبلیغ متمرکز بر تربیت مبلغ و سازمان تبلیغات بر ساماندهی در میدان متمرکز شود. 

وی با بیان اینکه طی ۴ سال گذشته سعی ما بر روی فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص بحث تبلیغ بوده است، افزود: وظیفه ذاتی سازمان تبلیغات اسلامی تربیت طلاب و مبلغین نیست لذا آسیب شناسی در خصوص فضای تبلیغی کشور کردیم. 

حجت الاسلام جنتی عنوان کرد: به این نتیجه طی جلسات مختلف رسیدیم که برای اصلاح و ساماندهی فضای تبلیغی کشور باید بر روی سه مسئله تمرکز کنیم و اولین مسئله این است که هویت تبلیغی طلاب دیده نمی شود و هویت تبلیغی به معنای یک جایگاه اجتماعی برای تبلیغ داشتن است.

مدیرکل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: یک امام جماعت بودن و تبلیغ کردن طلبه در روستاها و مناطق محروم متاسفانه ارزش اجتماعی ندارد و ما به دنبال این هستیم کار طلبه ها دیده شود.

وی با بیان اینکه یک خلا جدی در کشور وجود دارد و این است که کارهای تبلیغی و نقش تبلیغی روحانیت در جامعه پررنگ دیده نمی شود، افزود: یک طلبه انگیزه زیادی برای استخدام در ادارات دارد اما انگیزه زیادی ندارد برای اینکه امام جماعت یک مسجد یا روستا شود.

حجت الاسلام جنتی در ادامه گفت: یک کار رسانه ای در این راستا آغاز کردیم و ۳۰ سوژه از طلابی که فعالیت تبلیغی خوبی انجام داده اند را به صورت یک سریال در آوردیم و چند مستند در این خصوص تهیه کردیم و یک کمپین رسانه ای آغاز شد که می تواند اثر رسانه ای خود را بگذارد.

مدیرکل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی کشور به سامانه شمع اشاره کرد و افزود: این سامانه را برای ثبت فعالیت های تبلیغی طلاب راه اندازی کردیم که با استقبال خوبی رو به رو شد و تاکنون ۱۳۰ هزار طلبه در این سامانه فعالیت های تبلیغی خود را ثبت کرده اند.

وی در ادامه بیان داشت: دومین مسئله ای که طلاب با آن مواجه هستند این است که دستگاه ها نقش آفرینی طلاب در فضای تبلیغی را سخت کرده اند و یک طلبه تا پایه شش باید درس بخواند تا بتواند به تبلیغ برود و این طلبه در پایه های بالاتر به تبلیغ نخواهد رفت و باید این ساختار عوض شود.

حجت الاسلام جنتی ادامه داد: طلاب فعالیت های تبلیغی خود را در سطوح مختلف ثبت می کنند و از جامعه روحانیت ۴۵۰ هزار نفری بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر مبلغ هستند و نباید دیوارکشی کنیم.

مدیرکل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: باید حوزه علمیه و جامعه روحانیت باید خود را متعهد نسبت به نقاط تبلیغی کشور بداند و در این راستا بحث محتوای تبلیغی را راه انداختیم و درخواست داریم تا در خراسان جنوبی از دستگاه های مختلف مطالبه شود.

کد خبر 1791734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha