طرح بهزیست محله آماده اجراست

حسینی گفت: تلاش داریم تا مشارکت مردم برای رفع مشکلات حوزه بهزیستی تلاش شود که طرح بهزیست محله آماده اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، سید جواد حسینی_ معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور، امروز شنبه (۲۴آذر) در دیدار با استاندار مازندران بر لزوم اجتماعی سازی سازمان بهزیستی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه بهزیستی وظیفه ۱۷۰ گانه ای برعهده دارد که مردم جامعه با همه این وظایف آشنایی ندارند، افزود: جامعه پذیری باید در عموم مردم صورت گرفته و افراد جامعه و مردم و مسوولان با وظایف و خدمات ما آشنا شوند.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ناترازی ساختار و تعداد ماموریت های سازمان بهزیستی یادآورشد: با اجتماعی سازی، کیفیت خدمات بهبود یافته و می توان از معلولیت جلوگیری کنیم.

طرح بهزیست محله آماده اجراست

حسینی گفت: در سال ۶۸ هزار تصادف منجر به معلولیت داریم که می توان با مناسب سازی جاده ها و وسایل حمل و نقل مانع آن شد.

وی افزود: با وجود اعتقادات دیگرخواهی در کشور شاهد آن هستیم که شورای مشارکت ها در بسیاری از استانهای کشور تشکیل نشده است، در حالی که با استفاده از ظرفیت مشارکت مردم و تشکل ها می توان مشکلات را حل کرد و در همین راستا طرح بهزیست محله آماده اجرا شده است.

رییس سازمان بهزیستی با اشاره به ظرفیت بالقوه داوطلبان در کشور خاطر نشان کرد: بسیاری از مددکاران، شنوایی سنج ها و … هستند که علاقه به کارهای داوطلبانه دارند، اما نمی توانیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

حسینی گفت: با توجه به افرایش سالمندی در کشور، تا سال ۱۴۳۰ جامعه شدیدا سالخورده خواهیم بود و در این سال سالخورده ترین کشور خواهیم بود و هیچ برنامه ای برای آن وجود ندارد و برای رفع بحران باید وارد عمل شد.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اجرای طرح شهر دوستدار سالمند در ۱۰ شهر کشور گفت: خوشحالیم که ساری نیز به این جمع افزوده می شود و آموزش سالمندان و سالمندیاران نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: مجوز تاسیس ۲ مرکز نگهداری از سالمندان به ساری ارائه می شود و امیدواریم که تبدیل به مراکز آموزش سالمندان و سالمندیاران شوند.

حسینی یادآور شد: بحث اشتغال برای ما اهمیت زیادی دارد و اگر مددجویان ما بعد از ۱۸ سالگی گ شغل نداشته باشند تمام زحمات ما از بین می رود به همین علت بر لزوم توانمندسازی و مهارت آموزی مددجویان تاکید داریم و امیدواریم که این طرح به صورت پایلوت در ساری اجرایی شود.

وی افزود: طرح منطقه عاری از مددجوی بیکار در ساری اجرایی می شود و امیدواریم با اعطای وام های خود اشتغالی به تعاونی ها و شرکت هایی که سهام دارش مددجویان هستند بتوانیم برای این مددجویان مشاغل پایدار ایجاد کنیم و همچنین تا پایان سال به تمامی افراد پشت نوبتی تحت پوشش، جهیزیه اهدا می شود.

کد خبر 1794794

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha