58 درصد هزینه سلامت کشور از جیب مردم پرداخت می شود

قدیمی باقرآباد با بیان اینکه نبود یکپارچگی ساختاری در حوزه سلامت از جمله چالش های بخش سلامت در کشور است، گفت: 58 درصد هزینه سلامت کشور از جیب مردم پرداخت می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محسن قدیمی باقرآباد، دبیر سلسله همایش های طب کل نگر خراسان رضوی شب گذشته (14 مهر) در چهارمین همایش طب کل نگر استان خراسان رضوی در مشهد، اظهار کرد: امروز شاهد برگزاری چهارمین همایش طب کل نگر در استان خراسان رضوی با هدف توسعه طب اسلامی و سنتی که برگرفته از طب الهی است، هستیم.


وی عدم یکپارچگی ساختاری را از جمله چالش ها در حوزه سلامت کشورمان عنوان کرد و افزود: اکنون نهادهای مختلفی شامل وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، پزشکی قانونی، وزارت رفاه و سازمان انتقال خون در عرصه سلامت فعالیت می کنند که هر یک سیاست های خاص خود را در اداره امور دارند.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون 58 درصد هزینه سلامت در کشورمان از جیب مردم پرداخت می شود، افزود: بر طبق فرمایش امام راحل باید نقاط قوت دشمنان را دید چرا که اکنون در کشوری مانند انگلیس تامین خدمات درمانی همگانی به صورت رایگان و گسترده ارایه می شود.


دبیر سلسله همایش های طب کل نگر خراسان رضوی، توسعه و نهادینه کردن طب سنتی و طب اسلامی در کشور را از راهکارهای ارتقای حوزه سلامت و ارتقای سلامت جسمی، روحی،اجتماعی و معنوی مردم دانست.


قدیمی باقرآباد در بخشی از سخنانش از رواج برخی از طب های کاذب خبر داد و گفت: هم اکنون در شهر مشهد طب 'کاوادا' بر اساس جن و جن گیری تدریس می شود که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.


وی با اشاره به این مطلب که اگر امروز آحاد مردم خودشان را برای ظهور حکومت حضرت مهدی (عج) آماده می کنند، این حکومت باید در حوزه سلامت نیز آماده باشد و طب سنتی و اسلامی در این راستا پیشتاز است، افزود: بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی سلامتی به معنای رفاه کامل جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی است اما اکنون حوزه سلامت در کشورهای در حال توسعه یا جهان سوم به دلایل گوناگون با چالش های مختلفی روبرواست.


بنابر گزارش شبستان، در ادامه غلامرضا کریمی، رییس سلسله همایش های طب کل نگر در خراسان رضوی گفت: در این همایش، 2 هزار و 500 نفر به صورت اینترنتی مخاطب چهارمین همایش طب کل نگر استان خراسان رضوی بودند.


کریمی شعار چهارمین همایش ملی طب کل نگر را "طب کل نگر، راهی به سوی تحول" عنوان کرد و گفت: امیدواریم با بسیج همگانی پزشکان و فعالان عرصه سلامت و ارائه مطالب و نظرات در قالب مقالات کاربردی این شعار در پنجمین همایش که دی ماه سال جاری برگزار می‌شود، محقق شود.


رییس سلسله همایش های طب کل نگر در خراسان رضوی تصریح کرد: امروز شیوه های درمان طب سنتی که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است از جایگاه مهمی در درمان بیماریها برخوردار است.


وی با بیان اینکه کشور ایران دارای پیشینه تاریخی افتخار آمیزی در طب سنتی است اما اکنون آن چنان که شایسته است طب سنتی در کشور ارتقا و گسترش نیافته است، افزود: برای ابوعلی سینا، حکیم نامدار ایرانی که متعلق به این مرز و بوم است در سازمان بهداشت جهانی بزرگداشت برگزار می شود اما در خود کشور هیچ خبری نیست و بهای لازم به طب سنتی کشور داده نمی شود.


کریمی از راه اندازی انجمن طب سنتی در خراسان رضوی خبر داد و گفت: هم اکنون تمهیدات و اقدامات تشکیل انجمن طب سنتی در این استان انجام شده است و به زودی شاهد تاسیس این انجمن با هدف گسترش و نهادینه کردن طب سنتی خواهیم بود.


وی گفت: امید است با برگزاری سلسله همایش های طب کل نگر که انواع طب های مکمل نظیر طب سنتی، طب چینی، طب اسلامی، طب ایرانی، طب هندی و طب هومیوپاتی را در برمی گیرد، بتوان در جهت گسترش طب کل نگر در سه بعد آموزش، پژوهش و درمان گام های ارزنده ای برداشت.


همچنین در ادامه نوید کمالی، دبیر کمیته فناوری اطلاعات در ترویج و توسعه طب سنتی و اسلامی اظهار کرد: روند رشد کمی تولیدات علمی ایران در همه گرایش‌های علوم در سال 2011 بسیار بالا بوده است به طوری که تولید بیشترین مقالات علمی در منطقه به ایران اختصاص یافته است.

 

وی علم را بهره گیری از دانش و مدیریت ابزارها و رسانه‌های اطلاعات محور در راستای افزایش بهره‌وری و کارکرد سیستم و سازمان عنوان کرد و افزود: مقالات دانشمندان ایرانی اگر کاربردی شوند در افزایش کارایی سازمان‌ها تاثیر بسزایی دارند.


پایان پیام/

 

کد خبر 179985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha