به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، سرهنگ غلامرضا فیاض، مسئول دفتر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران امروز(15 مهر) در جلسه هم اندیشی ستاد احیا استان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شعار انقلاب صدور انقلاب اسلامی است بایستی در راستای تحقق ارزش ارتش 20 میلیونی تلاش دست جمعی و روز افزونی را در این زمینه به کار گیریم.
وی به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر فریضه ای مهم است که باید همه در فراگیر شدن و نهادینه سازی آن با هر توانی که دارند سهیم باشند.
فیاض ادامه داد: باید ما برای نهادینه سازی و فراگیر کردن این برنامه با برنامه ریزی دقیق و بر اساس شرایط و نوع مخاطب جلو رویم چرا که دشمن نیز دارد با برنامه ریزی و هزینه های گزاف روی جامعه ما و مخصوصا جوانان ما کار می کند تا بتواند آنان را گمراه نماید و به اهداف پلید خود دست پیدا کند.
مسئول دفتر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار کرد: در حال حاضر کشور و جامعه ما بزرگ ترین مبارز در مقابل استکبار است و خوشبختانه خیلی از کشورهای منطقه دارند از کشور ما الهام می گیرند و ما را به عنوان الگوی خود در مبارزه با استکبار جهانی قرار داده اند و ما می توانیم با نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه به عنوان جامعه ای سالم الگوی دیگر کشورها قرار بگیریم.
وی امر به معروف و نهی از منکر، را راه پیامبران و شیوه صالحان دانست و گفت: این فریضه الهی محدود به نیروهای انتظامی و ستاد احیای امر به معروف نیست بلکه همه مردم باید در این فریضه نقش آفرینی کنند.
فیاض عنوان کرد: گرچه فریضه امر به معروف و نهی از منکر فراگیر است اما نقشی متقابل بر عهده دیگر نهادها است و با تعامل با یکدیگر باید در تأثیرگذاری این فریضه در جامعه تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه تا کنون نیز امر به معروف و نهی از منکر نتوانسته است جایگاه حاکمیتی خود را در مجلس پیدا کند، گفت: ما نیروی سازمانی نداریم که صفر تا صد بتواند در این زمینه نظارت داشته باشد.
مسئول دفتر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر مازندران اجرای طرح تذکر رسانه ای را دیگر برنامه های اجرایی جهت احیای امر به معروف معرفی و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه تنها 5 درصد افراد جامعه را متخلفان و هنجارشکنان تشکیل می دهند بایستی با تمسک به قرآن و پیروی از فرمان مقام معظم رهبری از تمام ظرفیت های موجود جهت تحقق اهداف بهره جست.
وی با بیان اینکه بسته های فرهنگی توسط ستاد احیا تدوین و برنامه ریزی شده است، گفت: از نگاه ما 230 دستگاه اجرایی در استان موظف است تا وظایف خود را نسبت به این امر خطیر به نحو احسن اجرا نماید.
فیاض، وظیفه خبرنگاران و اصحاب رسانه را در انجام این فریضه دینی مهم و اساسی دانست و گفت: اصحاب رسانه باید با پیگیری کردن اموری که توسط مدیران اجرایی به خصوص فرمانداری ها انجام می شود نسبت به این مهم همکاری کنند.
وی کار فرهنگی را یک جریان معرفی و تصریح کرد: دانشگاه ها مسئولیت فرهنگ سازی را بر عهده دارند و باید با جدیت در این راستا ورود پیدا کنند.
پایان پیام/
نظر شما