به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، حسین حبیبی، مدیرکل استاندارد استان یزد، امروز( 16 مهر) در جمع خبرنگاران خواستار حساسیت بیشتر مردم نسبت به نشان استاندارد کالاها شد و گفت: شماره 1517 از اسفند سال گذشته برای دریافت شکایات و نظرات مردمی در زمینه استاندارد کالا و اقلام مختلف راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه پیام های ضبط شده مردم در این سیستم روزانه بررسی می شود، ادامه داد: از اسفند سال گذشته که این سیستم در استان یزد راه اندازی شده تنها 4 تماس با این شماره گرفته شده است که تنها برای تست بوده و در آن مورد خاصی در زمینه شکایت نیست.
حبیبی ضمن دعوت از مردم برای در میان گذاشتن نظرات و شکایات خود با این شماره، گفت: مردم باید در رسیدگی به شکایت خود قدری حوصله نیز داشته باشند چرا که زمان رسیدگی به شکایت و صدور حکم در دادگاه و تعزیرات حداقل 7 تا 8 ماه است.
وی همچنین از راه اندازی سامانه رسیدگی به شکایات در سایت سازمان استاندارد خبر داد و افزود: سازمان بازرسی کل کشور و ریاست جمهوری بر این سایت نظارت دارند و دستگاه ها موظفند در سریع ترین زمان ممکن به شکایات پاسخ دهند.
حبیبی با بیان اینکه از زمان راه اندازی این سامانه تنها 5 شکایت در آن ثبت شده است، ادامه داد: یکی از این شکایات مربوط به گاو صندوق با عنوان ایران کاوه است که فاکتور و نشانی از فروش ندارد و به وسیله دست فروشان فروخته شده و با کوچکترین فشاری باز می شود.
مدیرکل استاندارد استان یزد از صدور بیش از 120 پروانه کاربرد علامت استاندارد برای واحدهای تولیدی و صنعتی استان یزد در 6 ماه نخست سال جاری خبر داد.
حبیبی اظهار داشت: با بررسی واحدهای تولیدی و صنعتی در سال جاری، 120 پروانه کاربرد علامت استاندارد بر روی کالاها صادر شد که اغلب این پروانه ها مربوط به واحدهای تولید موادغذایی و کشاورزی بوده اند.
وی همچنین به بازرسی از 206 عدد از تجهیزات مستقر در 12 پارک استان یزد در راستای ایمنیسازی وسایل بازی کودکان اشاره کرد و افزود: علی رغم این که در وهله اول به جز یک پارک مابقی مردود شناخته شدند ولی غالبا رفع نقص شدهاند و در حال حاضر 8 دستگاه در پارک شادی و شش دستگاه در پارک کوهستان پلمپ هستند و هنوز رفع نقص نشدهاند.
حبیبی با تاکید بر اولویت رعایت استاندارد در مورد محصولات غذایی و آرایشی بهداشتی در این اداره کل، اذعان کرد: در راستای طرح توسعه جامع استانداردها موسوم به طرح "تجا"، 339 مورد بازرسی و نمونهبرداری از واحدهای جدید استان انجام شده که شامل 141 مورد صنایع غذایی، 61 مورد صنایع ساختمان، 87 مورد صنایع شیمیایی، 28 مورد صنایع نساجی و چرم، 18 مورد صنایع مکانیک و 4مورد صنایع برق و الکترونیک بوده است.
پایان پیام/
نظر شما