به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سید محمد حسینی با ارسال پیامی به نوزدهمین جشنواره اظهار داشت: دنیای کودکان دنیای خاصی است و تفاوتها و تمایزات آن با دنیای بزرگسالی آشکار است، بیتردید رشد هر جامعهای در گروی توجه و برنامهریزی دنیای کودکان است. به عبارتی رشد فرهنگی کودکان دروازه ورود به رشد عمومی جامعه آینده خواهد بود.
در ادامه بیانیه آمده است: برای حضور در چنین جامعهای نیازمند مخاطبشناسی، ابزار و کارآمدترین روشهای مؤثر فرهنگی هستیم، توسعه بدون برنامهریزی میسر نیست و رشد، تعالی و شکوفایی بدون توجه به تکوین شخصیت درونی کودکان امری محال و ناممکن به نظر میرسد.
در بخش دیگری از این پیام میخوانیم: نظام فرهنگی و مهندسی آن، ارتباطی مستقیم با دنیای کودکان دارد؛ همچنان که معمار کبیر انقلاب اسلامی پس از قیام سال 1342، کودکان درون گهواره را سربازان خود نامیدند و هم آنان بودند که در جوانی و میانسالی نظام انقلاب اسلامی را بنا نهاده و مستحکم ساختند.
در ادامه آمده: تئاتر کودکان و نوجوانان با ایجاد روحیه مشارکت، ابتکار، خلق و آفرینش، عامل سازنده شخصیت و هویت فرهنگی و روشی برای درک مفاهیم پیچیده به زبان زنده و نمایشی است، اما تحقق این تأثیرگذاری همچنان در گروی هدفمندی و بالندگی تئاتر کودکان و نوجوانان است که یقین دارم هنرمندان سختکوش این رشته و برنامهریزان دلسوز در معاونت هنری، اداره کل هنرهای نمایشی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در نیل به تعالی آن گامهای ارزندهای را با سرافرازی برخواهند داشت.
نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان 16 تا 22 مهرماه امسال در همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایرانزمین در حال برگزاری است.
پایان پیام/
نظر شما