به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری فرانسه، مکانیسم ثبات اروپا امروز در لوکزامبورگ با حضور وزرای اقتصاد کشورهای عضو حوز یورو بار دیگر مورد بررسی قرار می گیرد در حالی که پیش بینی می شود تنها سودبرنده این مذاکره کشور مغروق در بحران اقتصادی یعنی اسپانیا خواهد بود.
با این وجود اختلاف نظرها در حوزه یورو همچنان کشورهای اروپایی را از هم دور می کند و شرایط بحرانی و سخت اسپانیا برای فاصله انداختن بین کشورهای عضو یورو مزید بر علت می شود.
نشست قبلی یورو که در تاریخ 29 ژوئن برگزار شد حاکی از آن بود که صندوق بین المللی پول اختلاف نظر میان کشورهای اروپایی را بزرگترین سد حل بحران مالی در این قاره می داند.
و اینکه همین اختلافات باعث می شود تا بحران همچنان جدی تر شود و کشورها به سمت عقب حرکت کنند.
از همین رو دو کشور پرتغال و اسپانیا از نشست پیشین کشورها عضو یورو دست خالی بازگشتند و هیچ نتیجه ای از این گردهمایی پر تنش حاصل نشد.
براساس سیستم نظارتی بر بانکداری اروپا، مادرید باید کاپیتالیزاسیون مستقیم در بانکداری کشور را تا آغاز سال 2013 تجربه کند.
بنابراین گزارش، وزرای اقتصاد کشورهای عضو یورو فردا با ده کشور باقی مانده در قاره اروپا طی دو روز گرد هم می آیند تا نقطه نظرهای خود را به هم نزدیک کند.
نتایج این گردهمایی در گام اول می تواند تهدیدی جدی برای انتخابات پارلمانی آلمان و حزب حاکم این کشور باشد.
از سویی اجلاس اتحادیه اروپا در 18 و 19 اکتبر تاثیر سیاسی پیچیده تری بر رقابت سیاسی آلمان خواهد گذاشت. از همین رو چه موضوع درباره اسپانیا یا یونان باشد، تصمیمات در پایان ماه اکتبر و در اوایل ماه نوامبر روشن می شود.
با این وجود نشست امروز روی دو موضوع تمرکز می کند: قبرس باید در خصوص برنامه کمک رسانی مالی خود مشروط به خواسته های بانک مرکزی اروپا، کشورهای اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول پاسخ دهد. در مورد حل بحران مادرید، فرانسه و آلمان باید به توافق برسند و مالیات بر معاملات کشورهای اروپایی را مشخص کنند و این توافق را به امضای 9 کشور موافق برسانند.
پایان پیام/
نظر شما