به گزارش خبرگزاری شبستان حجت الاسلام قاضی عسکر، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به همراه تعدادی از مسئولان و معاونان بعثه مقام معظم رهبری، امروز از امکانات درمانی و بیمارستانی راه اندازی شده توسط هیأت پزشکی جمهوری اسلامی در مدینه، بازدید و از بیماران حاضر در این مرکز نیز عیادت کرد.
سرپرست حجاج ایرانی ضمن عیادت از بیماران حاضر در بیمارستان، در جریان روند درمانی آنها قرار گرفت و از خدا برای ایشان طلب شفای عاجل کرد.
قاضی عسکر با اشاره به رضایت خود از نحوه خدمات رسانی پزشکی به حجاج، از روند بهداشتی حاکم بر مجموعه های مختلف خدمات رسانی و تعداد کم بیماران ابراز خشنودی کرد و گفت: خوشبختانه طی این مدت بیماران کمی داشته ایم که این نشان از تاثیرگذاری برنامه بهداشتی بوده که تدوین و اجرا شده است.
وی در توضیح این برنامه گفت: برنامه بهداشتی ما از دو بخش پیشگیری جدی در کلیه بخش ها، آموزش های قبل از سفر به زائران و دستورات حین سفر، مساله بهداشت محیط و هتل ها و از همه مهم تر برنامه بهداشتی تهیه، آماده سازی و طبخ غذا تشکیل می شود که تعداد اندک بیماران تاکنون نشان از صحت این روند دارد.
سرپرست حجاج ایرانی افزود: بخش دیگر این موفقیت مرهون تیم پزشکی و نحوه برخورد و خدمات رسانی آنان است که با اطلاعات و ارزیابی های بنده خوشبختانه کادر پزشکی با دلسوزی کامل و مهربانی فراوان با بیماران برخورد می کنند تا بیمار تصور نکند که در مملکتی غریب به سر می برد و هیچ تشویش و نگرانی برای او ایجاد نشود چراکه اضطراب و نگرانی برای زائر دراین سفر مانند سم است.
وی در ادامه با اشاره به منحصر بفرد بودن برخی از بخش ها همچون آزمایشگاه که به گفته مسئولان در حد یک بیمارستان 200 تختخوابی است، به برگزاری همایش پزشکی در حج در تهران اشاره کرد و گفت: این همایش در تهران با حضور 17 کشور و ارائه 220 مقاله تخصصی حوزه حج انجام شد و خوشبختانه اثرات آن را در دانش افزایی کادرهای پزشکی و درمانی اکنون شاهد هستیم.
قاضی عسکر افزود: اگر چه شرایط پزشکی خوبی داریم اما برای رسیدن به شرایط ایده ال، ما باید به نیمه خالی لیوان خدمات رسانی خود به ضیوف الرحمان توجه کنیم و پندار مان این باشد که هر چه بیشتر خدمت می کنیم، باز کار کمی برای این ملت نجیب و ارجمند انجام داده ایم.
سید علی ریاض، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیت های مرکز پزشکی مدینه گفت: آمار شمار زائران بیمار تاکنون نسبت به آمارهای سال گذشته پایین تر و کمتر بوده است و مانند سالهای گذشته بیشترین بیماران این مرکز بیماران دیابتی و فشار خونی ها هستند.
ریاض تاکید کرد: تاکنون هیچ بیماری در این منطقه اپیدمی نشده و زائران و خانواده آنها نگران سلامتی خود نباشند. همچنین در موسم حج سال امسال450 پزشک در کاروان ها، 300 کادر درمانی در بیمارستان، 110 پزشک متخصص برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی در خدمت زایران هستند. 60 کادر پشتیابی و ده پزشک آشنا به زبان عربی که در انتقال بیماران نیازمند جراحی به بیمارستان های عربستان کمک می کنند، نیز در میان گروه پزشکی مستقر در عربستان حضر دارند.
ریاض خاطرنشان کرد: مرکز پزشکی حج ایران در عربستان کلیه تجهیزات پزشکی و بهترین داروها را در اختیار داشته و هیچ کمبودی دراین زمینه وجود ندارد. تنها در صورت نیاز احتمالی بیماران به جراحی، بیمار به بیمارستان های صعودی منتقل می شود.
پایان پیام/
نظر شما