به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، علیمحمد ذوالفقاری، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) امروز در جمع کارکنان کمیته امداد کامیاران گفت: تمام تلاش و هدفگذاری کمیته امداد در سیاستگذاریهای جدید، معرفی این نهاد به عنوان یک سکان موقت برای امداد نیازمندان و محرومین جامعه است.
وی از حمایت این نهاد مقدس از 270 هزار یتیم در سطح کشور خبرداد و تصریح کرد: کمیته امداد از دیدگاه ما یک درمانگاه فقرزدایی است و باید تمامی خدمات و برنامههای حوزههای مختلف آن به این سمت و سو باشد.
این مقام مسئول شناسایی و احصای توانمندیها و استعدادهای مددجویان را مهمترین اولویت کمیته امداد دانست و افزود: سعی داریم با شناسایی توانمندیهای مددجویان و ارائه آموزشهای مختلف حرفهای به منظور شکوفایی استعدادها، آنان را به سمت خوداتکایی و خودکفایی سوق دهیم.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمندسازی و خروج مددجویان زیرپوشش را از مهمترین اولویتهای این نهاد مقدس عنوان کرد و گفت: توانمندسازی و خروج مددجویان زمینه حمایت از نیازمندان و محرومین دیگر فراهم خواهد شد.
به گفته ذوالفقاری، مدیریت فقر در هر جامعهای یکی از مهمترین مولفههای توسعه و آبادانی است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی آسیبشناسی فقر در جامعه را مهمترین گام برای مهار و ریشهکن کردن آن دانست و افزود: تا زمانی که عوامل تاثیرگذار بر فقر را شناسایی نکنیم نمیتوانیم راهکاری مطلوب و علمی را ارائه دهیم.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد همچنین بر تقویت باورهای دینی در جامعه تاکید کرد و گفت: احیای ارزشها و باورهای دینی در جامعه میتواند اقدامی ارزشمند در راستای ریشهکن کردن فقر و محرومیت باشد.
به گفته ذوالفقاری، بیش از 1.5 میلیون نفر از جامعه مخاطب امداد را سالمندان تشکیل میدهند که احیای دستورات دین مبین اسلام مبنی بر احترام و احسان به والدین این آمار را تا حد قابل توجهی کاهش میدهد.
وی تصریح کرد: مهمترین رسالت و هدف امروز کمیته امداد امام خمینی(ره) پرکردن تراز اقتصادی خانوارهای محروم جامعه است و برای تحقق این مهم نیاز به وجود نیروهای متخصص و توانمند و ارائه راهکارهای علمی و قابل عملیاتی شدن داریم.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) از شاخههای کمیته امداد در شهرستانها به عنوان خط تماس امداد با مددجویان نام برد و گفت: شاخههای امداد نقش دیدبان را دارند و باید با دقت و تلاش در راستای شناسایی نیازمندان واقعی و ارائه خدمت به آنان تلاش کنند.
ذوالفقاری اذعان کرد: حرکت شاخه باید با شاخص، محاسبه، و با تحلیل و برنامهریزی باشد و در این میان نقش مددکاران امداد بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.
به گفته وی، ارتباط با خیرین و سازمانها و نهادهای دیگر به منظور رفع مشکلات نیازمندان و مددجویان زیر پوشش باید با جدیت در شاخههای امداد شهرستانها مورد توجه قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما