لاریجانی کاندیدای بالقوه انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم است

رییس فراکسیون رهروان ولایت با بیان اینکه لاریجانی فردی بالیاقت، شایسته و توان اداره کشور را دارد، گفت: وی فردی توانمند است و می‌تواند یکی از کاندیدهای بالقوه برای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم باشد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، کاظم جلالی، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و رییس فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه 23 مهر در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: در مورد انتخابات نباید هر کسی بر طبل منافع خودش بکوبد چون کشور یک رییس‌جمهور یا یک تیم احتیاج دارد. اگر اصولگرایان در مورد کلیت اداره کشور در دوره ریاست‌جمهوری بعدی که کار ساده‌ای نیست به تفاهم برسند و بر اساس آن مدل حرکت کنند شاید بتوان تجمیع نیروها را در کنار هم داشت.

وی اظهار کرد: اینکه آنها بخواهند در انتخابات مقابل هم صف‌کشی کنند و بعد از آن دور هم جمع شوند قطعا تعداد زیادی از نیروها حذف می‌شوند، این در حالی است که ما می‌توانیم آن را کنار هم بگذاریم و موفق باشیم.

وی در مورد اینکه در اظهارنظری بیان کرده است که لاریجانی کاندیدای بالقوه فراکسیون رهروان ولایت برای ریاست‌جمهوری است، گفت: خبرنگار مهر در قم با من مصاحبه داشت و در این زمینه کم‌لطفی کرد زیرا در آن مصاحبه از من پرسید که نظرتان در مورد ریاست‌جمهوری لاریجانی چیست و من گفتم او فرد بالیاقت، شایسته و توان اداره کشور را دارد اما در مورد اینکه وی کاندیدا می‌شود یا نه بحث دیگری است که گویا دوستان علاقه‌مند به تیترهای جنجال‌ساز در این زمینه هستند و نظر دلخواه خود را در این زمینه درج کرده‌اند.

جلالی بیان کرد: من اول به ذات صحبت از لاریجانی نکردم و جواب سوال این خبرنگار را دادم و گفتم وی فردی توانمند است که می‌تواند یکی از کاندیداهای بالقوه برای ریاست‌جمهوری باشد، بالقوه بدین معنا که شما هم می‌توانید کاندیدا شوید.

رییس فراکسیون رهروان ولایت مجلس در مورد اینکه آیا قرار است هیئت‌رییسه دو فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان مجلس با هم جلسه‌ای را برای بحث طرح سؤال از رییس‌جمهور داشته باشند یا نه، گفت: یک پیشنهادی از سوی برخی از دوستان مطرح شده است که هیئت‌رییسه دو فراکسیون در مورد کیفیت سوال رایزنی کند چون امضا‌کنندگان سوال از هر دو فراکسیون هستند ما اعلام آمادگی کردیم که با دوستان‌مان در این رابطه صحبت کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در مورد تحولات سوریه یادآور شد: بهترین مسیر برای حل بحران در سوریه این است که مردم این کشور خودشان برای سرنوشت‌شان تصمیم‌گیری کنند و علیه معارضین و کسانی که اسلحه دارند، بجنگند، شاید مردم سوریه نقد‌هایی به حاکمیت داشته باشند اما در حال حاضر در کنار حاکمیت با معارضین برخورد می‌کنند و سازمان ملل و یا هر نهاد دیگری که بخواهد در مورد سوریه وارد شود باید بداند که در ابتدا باید با قدرت‌های فرامنطقه‌ای، تروریست‌ها و آدم‌کش‌ها در این کشور برخورد کند.

وی خاطرنشان کرد: اینکه افرادی بخواهند با اسلحه در کشور سوریه دموکراسی ایجاد کنند روش غلطی است که اگر در دنیا جا بیفتد نیز خطرناک است.

وی در مورد راهکارهای مجلس برای حل مسئله ارز نیز یادآور شد: طرح‌هایی در مورد حل این مسئله در حال حاضر در مجلس مطرح می‌شود، فکر می‌کنیم در مورد موضوع ارز سوء تدبیر شده است یعنی در مقطعی باید ارز به بازار عرضه می‌شد که این کار انجام نشد و با تأخیر در تصمیم مواجه شد و بعضی‌ها نیز از این بازار سوء استفاده کردند و به دشمن پالس فرستادند و جریان رسانه‌ای قدرت‌ها هم استفاده کرد و آن را نقطه آسیب‌پذیر ایران دانست.

وی با بیان اینکه ما در حال حاضر ارز کافی در کشور داریم، یادآور شد: اکنون زمانی است که دولت و مجلس باید برای ثبات در قیمت ارز حرکت کنند زیرا تولیدکنندگان معتقدند ثبات در قیمت ارز برایشان مهم است و می‌توانند با این ثبات برای یک سال آینده‌شان تصمیم‌گیری کنند.

پایان پیام/
 

کد خبر 183249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha