به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مهندس سید دادوش هاشمی، استاندار کرمانشاه، صبح امروز(19 بهمن) در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان، دستگاه های اجرایی ذیربط را به فعالیت بیشتر و جدیت گسترده تر در زمینه توسعه فضای فرهنگی استان فراخواند.
وی افزود: جلسه فرهنگی استان در زمان حضور هئیت دولت با حضور رئیس جمهور محترم برگزار می شود لذا ضروری است که ارائه گزارشات فرهنگی در این جلسه به صورتی تنظیم شوند که علاوه بر به تصویر کشیدن افق فضای فرهنگی استان، مسائل و مشکلات فرهنگی نیز مورد بررسی قرار می گیرد تا مصوبات تاثیرگذار و اعتبارات خوبی برای حل مشکلات این بخش لحاظ شود.
هاشمی، با بیان اینکه برون رفت از مشکلات نیاز به کار و برنامه ریزی دقیق دارد، خاطر نشان کرد: اعتبارات فرهنگی طی برنامه 5 ساله به استان ها اختصاص پیدا می کند لذا باید با ارائه گزارشی مستند از مشکلات و مسائل این بخش، بتوانیم رقم مناسبی را برای استان جذب کنیم.
وی با بیان اینکه زمینه کار برای بخش فرهنگی بسیار گسترده است، تأکید کرد: باید با انجام کارهای کارشناسی شده و برنامه ریزی، نسبت به تهدیدها و مسائل موجود در این بخش، اقدام شود لذا تسریع در تهیه نقشه فرهنگی استان ضروری است.
رئیس شورای اداری استان کرمانشاه، در ادامه با اشاره به نقش بارز استان در طول 8 سال جنگ تحمیلی، ادامه داد: باید نقش ویژه استان در طول 8 سال دفاع مقدس به صورت دقیق شناخته شود و ایثارگری ها و جانفشانی هایی که مردم این مرز و بوم در جنگ برای حفاظت از کیان انقلاب اسلامی و دفع تجازوات دشمن داشتند بیش از پیش برای کشور و مسئولان ملموس تر و آشکارتر شود.
وی تنوع آب و هوایی، خاک مرغوب، موقعیت جغرافیایی، وجود مرز و دیگر امکانان را از ظرفیت های بالقوه استان برای توسعه و پیشرفت عنوان کرد و گفت: خوشبختانه تمامی زیرساخت های لازم برای حرکت به سمت توسعه و بالندگی در استان وجود دارد لذا با توجه بیشتر به مقوله سرمایه گذاری و استفاده درست و صحیح از امکانات موجود، توسعه و پیشرفت برای استان میسر خواهد شد.
مهندس هاشمی، افزود: باید تمام امکانات و ظرفیت های موجود را در راستای عینیت بخشیدن مرکزیت استان در منطقه غرب به کار گیریم و ذهن ها را به سمتی سوق دهیم که کرمانشاه قادر به ایفای این نقش مهم است.
وی در ادامه تصریح کرد: تحقق این امر مستلزم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از ظرفیت های بالقوه استان کرمانشاه در رسانه ملی است لذا دستگاه ها در این جهت باید قدرت تبلیغات و اطلاع رسانی را بیش از پیش افزایش دهند.
گفتنی است، در این جلسه ناکافی بودن مراکز فرهنگی، هنری و مذهبی، عدم سرمایه گذاری لازم در بخش زیر بناهای فرهنگی و ناکافی بودن اعتبارات برای مقابله با تهدیدات نرم به عنوان مهمترین تهدایدات فرهنگی استان و همچنین وجود ظرفیت های فرهنگی، تاریخی و قومی، وجود علما و مشاهیر علمی، فرهنگی در استان، گرایش مثبت جوانان به ورزش، امکان تبادلات فرهنگی با کشورهای همسایه، گرایش زنان و جوانان به تشکیل نهادهای مردمی و نگرش مثبت جامعه به فعالیت های فرهنگی از جمله برخی از پتانسیل های فرهنگی و اجتماعی استان برشمرده شد.
اولویت های توسعه فرهنگی و اجتماعی استان در زمینه تفویت فضائل اخلاقی، روحیه ایمان، ایثار و امید به آینده، ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی، سالم سازی فضای فرهنگی و رشد آگاهی های مرد، اعتلای معرفت دینی و رزش فرهنگی، ایجاد وفای و پیوند با فرهنگ ملی، گسترش تاسیسات گردشگری، توسعه زیربناهای فرهنگی، تبادل فرهنگی با کشور همسایه و توسعه نهادهای مردمی نیز در ردیف اولویت های توسعه فرهنگی و اجتماعی استان اعلام شد.
گفتنی است، در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان کرمانشاه مقرر شد زمینه هایی که مرکزیت استان در منطقه غرب را محقق می سازند در جلسه هئیت دولت به استان به تفصیل مورد بررسی و پیگیری دقیق قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما