دکتر محمدرضا میرزایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، امروز(1آبان) درخصوص اقدامات انجام شده در استان برای اجرای طرح پزشک خانواده به خبرنگار شبستان گفت: تاکنون اطلاعات 2 میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت استان در سامانه ملی سلامت به ثبت رسیده است.
میرزایی با اشاره به اینکه 220 هزار نفر از جمعیت شهری مازندران پزشک خانواده خود را انتخاب نکردند، افزود: این افراد با مراجعه به مراکز مجری، نسبت به انتخاب پزشک خانواده خود اقدام کنند.
وی از آمادگی مرکز call Center جهت پاسخگویی به پزشکان و شهروندان در این طرح خبر داد و تصریح کرد: تجهیزات و نیروی انسانی این مرکز فراهم شده است.
میرزایی اظهار کرد: با توجه به اینکه طرح پزشک خانواده، مزایای فراوانی برای مردم از جمله حفظ سلامت و جلوگیری از هدر رفتن وقت و سرمایه دارد از این رو اجرای آن در سریع ترین زمان ممکن کاملا ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به اجرای همزمان طرح پزشک خانواده از اول آبان ماه، در 16 شهرستان تابع این دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: برای سهولت مردم، 3 ماه اول اجرای این طرح به صورت شناور در نظر گرفته شد و مردم می توانند علاوه بر سیستم جدید به سیستم درمانی گذشته نیز رجوع کنند.
وی با بیان اینکه این طرح، از برنامههای اساسی و بنیادی برای ارتقای سلامت افراد جامعه با هدف نهادینه کردن عدالت در جامعه است، گفت: تشریح دستورالعمل های اجرای برنامه پزشک خانواده به اجرای صحیح و اصولی آن کمک فراوانی می کند.
میرزایی گفت: از دیگر اهداف اجرای این طرح، حرکت در راستای ارتقای سلامت جامعه، حذف هزینههای اضافه درمان و کاهش پرداختها و برداشتن بار سنگینی از هزینه های درمان از دوش مردم است.
وی تاکید کرد: با اجرای این طرح، همه افراد، تحت پوشش بیمه قرار میگیرند و هدف در این طرح تنها درمان نیست بلکه پیشگیری و ارتقای بهداشت در اولویتها قرار دارد و با اجرای این طرح ارتقای سلامت جامعه تضمین میشود.
این مسئول، رویکرد پزشک خانواده را احیای نظام ارجاع خواند و تصریح کرد: اولویت پزشک خانواده، پیشگیری و درمان است.
پایان پیام/
نظر شما