بیش از 100 پوستر برای پنجمین جشنواره تجسمی فجر طراحی شد

بیش از 100 پوستر برای پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر طراحی شد.

به گزارش روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر، طی فراخوانی از طراحان پوستر دعوت شد پوستر پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر را طراحی کنند که با پایان مهلت بیش از 100 طرح ارائه شد.
هیئت انتخاب متشکل از بهرام کلهرنیا، محمد خزایی و سیدعباس میرهاشمی از میان پوسترهای رسیده آثاری را به عنوان برگزیده انتخاب نکرد اما سه اثر از محمد ابراهیم پوستین چی، ایمان زرگری سامانی و سیده جمیله سیدهاشمی را شایسته تقدیر دانست.
پوسترهایی که شایسته تقدیر شناخته شدند در مواد تبلیغاتی پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر استفاده خواهد شد.
پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، سفال و سرامیک، تصویر سازی، مجسمه سازی، پوستر، عکاسی و کاریکاتور و بخش مقالات علمی 14 بهمن تا 12 اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.
هنرمندان برای شرکت در پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر می توانند آثار خود را تا 15 آذرماه سال جاری از طریق سایت جشنواره به نشانی www.ivafestival.ir ارسال کنند.
رشته نقاشی با موضوع ایثار و فداکاری و رشته مجسمه سازی با موضوع وحدت است که هر هنرمند در رشته نقاشی می تواند حداکثر پنج اثر و در رشته مجسمه سازی حداکثر سه اثر به جشنواره ارائه کند.
ارزشهای انسانی و الهی موضوع رشته سفال و سرامیک و شعائر اسلامی و ایرانی موضوع رشته نگارگری است و هر هنرمند حداکثر سه اثر را می تواند در این رشته ها ارائه کند.
رشته خوشنویسی فقط به گرایش نستعلیق اختصاص دارد و هر هنرمند خوشنویس می تواند حداکثر سه اثر را با موضوع آیات قرآنی، احادیث و اشعار برای جشنواره ارسال کند.
داستان های انقلاب اسلامی موضوع رشته تصویرگری است و هر تصویرگر حداکثر پنج اثر می تواند به جشنواره ارسال کند و رشته پوستر با موضوع عدالت برگزار می شود و هر هنرمند مجاز است پنج اثر به این بخش ارائه کند.
رشته عکاسی با موضوع شادیهای زندگی و امید به زندگی در گرایش مستند اجتماعی است و هر عکاس حداکثر هفت عکس را می تواند به جشنواره بفرستد و رشته کاریکاتور فقط به گرایش کارتون موضوعی اختصاص دارد که هر هنرمند می تواند حداکثر شش کاریکاتور را با موضوع توهم دشمن به جشنواره ارائه کند.
رشته های عکاسی ، کاریکاتور و پوستر به صورت بین المللی برگزار می شود.
بخش مقالات علمی به « بررسی تحولات هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی » اختصاص دارد و هر شرکت کننده می تواند حداکثر سه مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال کند.
تاریخ خلق آثار ارسالی به پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر می بایست از ابتدای سال 1390 به بعد باشد و آثار تاکنون در جشنواره ها و دوسالانه ها ارائه نشده باشد.
پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر به دبیری سیدعباس میرهاشمی از سوی مرکز هنرهای تجسمی با همکاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر در تهران و استانها برگزار خواهد شد.


 

پایان پیام/

کد خبر 186069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha