به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مهندس سید دادوش هاشمی، استاندار کرمانشاه، در این دیدار گفت: بسیار خوشحالیم که آقای جعفری جوزانی از کارگردانان به نام و برجسته کشور دعوت ما را برای ساخت فیلم بمباران شیمیایی توسط رژیم جنایتکار صدام را در حلبچه عراق و و نقاطی از استان کرمانشاه پذیرفتند.
استاندار کرمانشاه، با بیان اینکه با ساخت این فیلم ماهیت ضد بشری و ضد اخلاقی ایادی غرب که ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند، بیش از پیش برای جهانیان روشن و آشکار خواهد شد، خاطر نشان کرد: بعد از بمباران شیمیایی حلبچه عراق و بخش هایی از خاک جمهوری اسلامی ایران توسط رژیم بعث صدام، ایادی غرب نه تنها در مقابل این جنایت آشکار و بزرگ عکس العملی نشان ندادند بلکه با چراغ سبز نشان دادن و فروش تسلیحات غیر متعارف، عملاً زمینه را برای این جنایت هولناک فراهم ساختند.
مهندس هاشمی، تصریح کرد: در این فیلم ضروری است که علاوه بر تصویر کشیدن افرادی که هنوز با اثرات ناشی از بمباران شیمیایی در استان کرمانشاه درگیر هستند و نحوه مهمانوازی و برخورد مردم استان استان کرمانشاه با مجروحان جنگی شهر حلبچه نیز بیان شود.
وی با بیان اینکه ساخت این فیلم هم از بعد داخلی و هم از بعد بین المللی تاثیرگذار خواهد بود، افزود: بعضی از فیلم ها برای زمان خاصی ساخته می شوند اما این فیلم از یک سو جنایت کشورهای غربی و از سوی ایمان و تعهد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را که هرگز به سمت استفاده از این سلاح های کشتار جمعی نرفته را نشان می دهد، قطعا تاثیرگذار است.
استاندار کرمانشاه، ادامه داد: با ساخت فیلم بمباران شیمیایی، کشورهایی که بانی کارهای ضد بشری و ضد اخلاقی هستند، به سقوط می رسند و طبیعی است که این فیلم با گستره خود اثراتی برای جامعه به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه ما با آمادگی کامل زمینه را در استان کرمانشاه و همچنین در استان سلیمانیه عراق برای فیلم برداری از مناطق کردنشین و به خصوص شهر حلبچه فراهم خواهیم کرد، از مسولان دستگاه های اجرایی حاضر در این مراسم که به لحاظ شرایط کاری می توانند بسترهای لازم را برای تهیه فیلم فراهم سازند خواست که نهایت همکاری و هماهنگی لازم را با کارگردان و مجریان این فیلم داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، در ادامه این این مراسم مسعود جعفری جوزانی نیز با تقدیر از استاندار کرمانشاه برای هماهنگی های لازم به منظور ساخت فیلم بمباران شیمیایی در استان کرمانشاه، گفت: با توجه به این که هماهنگی مدیریتی خوبی در این استان وجود دارد و همچنین روحیه مهمانوازی و پهلوان منشی مردم، تصمیم گرفتیم که بخش بیشتر این فیلم در استان کرمانشاه و بخش هایی از آن نیز در اقلیم کردستان عراق ساخته شود.
وی افزود: برخورد مردم استان با مجروحان بمباران شیمیایی شهر حلبچه در اسفند سال 1366 خیلی جذاب و زیبا است و ما در ساخت این فیلم گوشه هایی از این نحوه برخورد شایسته کرمانشاه را به تصویر خواهیم کشید.
پایان پیام/
نظر شما