به گزارش خبرنگار شبستان سردار همدانی فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران بزرگ در گردهمایی ائمه جماعات فرماندهان و مسئولان طرح صالحین حوزه ها و پایگاه های بسیج منطقه 7 تهران حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی در ابتدای سخنان خود با یادآوری سفارشی از امام راحل (ره) گفت: امام در فرمایشات خود به سخنان و کسانی که قلم به دست دارند و یا کسانی که تریبونی در اختیار دارند توصیه می کردند که در همه طول سال از انقلاب و فداکاریهای این ملت یاد کنند تا جوانان و نسل های ما بدانند که وارث چه انقلاب و دستاوردهای بزرگی هستند.
وی سپس به تشریح برخی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران پرداخت و گفت: خیزش ملت ها و قیام های مردم مسلمان کشورهای منطقه، وحدت شیعه و سنی به گونه ای که نقش جایگاه امام راحل و مقام معظم رهبری روز به روز در بین کشورهای اهل سنت در حال افزایش است و نیز موثر و کارآمد شدن مساجد از برکات و دستاوردهای همین انقلاب است.
وی با بیان اینکه به تعبیر امام راحل (ره) یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب آزاد شدن زنان ما از آن زندانی بزرگی بود که رژیم گذشته برای آنان درست کرده بود، گفت: یکی از دستاوردهای تحول روحی در بین زنان و مردان و بخصوص جوانان ما بود که همه باور کردند که می توانند مستقل و متکی به خود باشند و نیز باور کردند که اصول و قواعد محکمی را دارند و نباید وابسته باشند.
سردار همدانی یکی دیگر از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی ایران را مدل سازی برای ملتهای تحت ستم و مسلمان ذکر کرده و افزود: اکنون مردم و ملتها در جنبش ها و حرکتهای انقلابی خود رفتار زنان و مردان ما در طول انقلاب را تقلید می کنند.
فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ با بیان اینکه دشمنان این انقلاب، تمام راهکارها و توطئه هایی که می دانسته اند و می توانستند، بر علیه این ملت بکار بسته اند گفت: بعضی از آنها را بارها تکرار کرده اند اما نومیدانه شکست خورده و دیگر چیزی برای توطئه و فشار ندارند.
وی در توضیح بخش کوچکی از این توطئه ها به برخی پیش بینی ها درباره آینده ی انقلاب اشاره کرد، و افزود: در آن موقع می گفتند 10 تا 15 سال دیگر تب انقلاب فروکش کرده و کار آن تمام می شود اما جامعه شناسان با رد این پیش بینی، چنین اظهار نظر می کردند که اگر 20 تا 25 سال از عمر یک انقلاب بگذرد و آن انقلاب دوام آورد، آن انقلاب دیگر ماندگار شده و ریشه آن محکم شده است.
سردار همدانی در ادامه به سخنان برخی از سران فتنه سال گذشته اشاره کرده و گفت: این دو نفر سران فتنه ای که حرکت و خیزش ملت های اسلامی منطقه را که از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است،ادامه ی انقلاب مخملی خود دانسته و ایران را بعد از مصر و تونس، سومین کشور دستخوش تحول دانسته بودند!
وی در ادامه گفت: بعضی اوقات با کمال تاسف احساس می کنم که اینها در یک بی خبری محض و بدون ذره ای تحلیل از انقلاب و اوضاع آن به سر می برند.
وی افزود: اصل همه ی این خیزشهای انقلابی از ایران بوده است و آنها از اینجا مدل گرفته اند.
فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ به خطبه های نماز جمعه هفته گذشته مقام معظم رهبری اشاره کرد، و با بیان این جمله که همین ملت اهل سنت مصر به معظم له پیغام داده و خواهان راهنمایی و هدایت شده بودند گفت: پیام و رهنمود مقام معظم رهبری، تجربه ملت ما، زنان و مردان ما در دوران مبارزه و دفاع مقدس بود که ما آن را به مردم مصر هدیه کردیم.
وی با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب جهانی و انقلاب مستضعفین است گفت: مردم ما که 9 دی سال گذشته با یک تفکر و اندیشه بسیجی به توطئه بزرگی پایان دادند که هر روز که از آن می گذرد، رهبر بزرگ انقلاب گوشه ای از آن را بیان کرده و عظمت کار این ملت و توطئه عظیمی که بر علیه ما بود را آشکار می کنند.
سردار همدانی که در گروههایی ائمه جماعات و مسئولان حوزه ها و پایگاههای بسیج منطقه 7 تهران سخن می گفت به مقایسه 8 ماه فتنه سال گذشته و هشت سال جنگ تحمیلی توسط مقام معظم رهبری اشاره کرده و ضمن اشاره به یک حادثه تاریخی گفت: ایشان طی جلسه ای که در محضرشان بودیم فرمودند در دوران دفاع مقدس وقتی که خرمشهر آزاد شد امام فرمودند که خدا آزاد کرد، بعضی هم خنثی کردن توطئه سال گذشته را به این جانب منتسب می کنند، در حالی که چنین نیست و آن هم کار خدا بود.
وی با بیان اینکه حوادث سال گذشته، توطئه عظیمی بود که همه ی ضد انقلاب و دشمنان ما، همه ترسوها، و همه ی آنهایی که یک روزی در این کاروان انقلاب بودند و از آنها بیرون رفتند یک جا جمع شدند تا تیر خلاص بر آن بزنند گفت: هوشمندی مردم ما اعم از جوانان و زنان و مردان ما این توطئه را خنثی کرد.
وی که در جمع ائمه جماعات منطقه و مسئولین طرح صالحین پایگاههای بسیج منطقه هفت تهران سخن می گفت، با بیان اینکه این ملت، ملت امیرالمومنین و سید الشهداست گفت: این ملت و مردم، تربیت شده پای منبر و بزرگ شده مسجد و درس گرفته از هیئت های عاشورایی هستند.
وی به نقل خاطره ای از یکی از شهدا پرداخت و گفت: ما گاهی اوقات که به یکی از شهدای بزرگمان مثلاً می گفتیم، برویم تا این شهر را آزاد کنیم، ایشان می گفت من نمی آیم. اگر برای این چیزها است جنگ نمی کنم.اگر قرار است از این شهر دفاع شود، من نمی جنگم، تکلیف بر من هست که دفاع و مبارزه کنم در راه خدا و اگر من کشته شدم، شهید باشم.اما اگر قرار است من برای دفاع از یک شهر بجنگم من نمی جنگم.در دین و اعتقادات من، این شهرهای جغرافیایی، معنی ندارد، شهدا چنین بودند.
نظر شما