به گزارش خبرنگار شبستان، نشست رسانه ای نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در محل سرای روزنامه نگاران برگزار شد.
در این نشست محمدجعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با اشاره به هجدهمین نمایشگاه گفت: نمایشگاه سال گذشته به اذعان اهالی رسانه با استقبال خوب مردم از موفق ترین دوره های نمایشگاه مطبوعات بود.
وی ادامه داد: سال گذشته بیش از 1 میلیون نفر از نمایشگاه بازدید کردند که امیدواریم نیز همه اقشار مردم با همه سلایق در نمایشگاه حضور یابند.
محمدزاده از رسانه ها خواست با حضور پررنگ در رسانه ها فضای فرهنگی رسانه ای جایگزین جولانگاه سیاستمداران در نمایشگاه کنند.
وی شعار اختصاصی نمایشگاه امسال رسانه کلام صادقانه و نگاه منصفانه در کنار شعار عمومی تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی دانست.
محمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود گفت: رسانه ابزاری تعاملی است که موفقیت آن به تعامل دست اندرکاران و مخاطبان رسانه وابسته است.
وی درباره ویژگی های نمایشگاه نوزدهم سخن گفت و افزود: نمایشگاه از یکشنبه 7 آبان از ساعت 30/13 در مصلی تهران آغاز به کار می کند و تا 14 آبان یعنی یک روز پس از عید غدیر ادامه می یابد.
وی ادامه داد: تاکنون 830 غرفه در نمایشگاه طراحی شده که نسبت به 570 غرفه سال گذشته شاهد رشد قابل توجهی است البته با توجه به ویژگی های مثبت نمایشگاه سال گذشته این میزان استقبال پیش بینی می شد.
محمدزاده همچنین به حضور نمایندگان استانها در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: هر استان غرفه ای به نمایندگی از مطبوعات خود در نمایشگاه خواهد داشت که بنا بر برنامه ریزیی ها 2 هزار و 380 نشریه استانی در نمایشگاه حاضر خواهند بود.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با تاکید بر صرفه جویی در هزینه ها در شرایط اقتصاد مقاومتی کشور به تلاش برای بهبود کیفی نمایشگاه از افتتاح غرفه سامانه اشتراک برای نخستین بار در نمایشگاه نوزدهم خبر داد و گفت: مخاطبان مطبوعات می توانند با انتخاب یک نشریه و پرداخت نیمی از هزینه پشت جلد اشتراک سالانه نشریات را کسب کنند.
برپایی دکه های نشریات موضوعی دیگری بود که محمدزاده با اشاره به آن گفت: این دکه ها با 5 بخش موضوعی ضمن جانمایی در بخش های مختلف نمایشگاه مخاطبان را با گستره نشریات داخلی آشنا می کند.
محمدزاده در ادامه از برپایی موزه مطبوعات برای اولین بار در نمایشگاه و تبدیل آن به موزه دائمی پس از نمایشگاه شامل نشریات، لوگوها، احکام حقوقی نشریات گذشته خبر داد.
نشست های سرای روزنامه نگاران، کارگاههای مرکز مطالعات رسانه، کلینیک چاپ، نمایشگاه عکس جنبش عدم تعهد، غرفه شهدای مطبوعات، سالن کودک و نوجوان از دیگر بخش هایی بود که محمدزاده درباره آنها توضیحاتی ارایه کرد.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد همچنین از رونمایی کتابهایی چون بررسی شاخص های آماری مطبوعات، نوزادگان سال 90، کارنمای مطبوعات ایران و جلد دوم تیتر 1 خبر داد.
ارایه توضیحاتی درباره بخش بین الملل پاین بخش سخنان محمدزاده بود که وی در این باره گفت: 50 غرفه برای بخش بین الملل نمایشگاه امسال طراحی شده و تاکنون 30 کشور خارجی و 80 خبرنگار برای حضور در نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند.
وی افزود: به جهت برخورد بدی که کشورهای غربی با رسانه های ایران داشتند تلاش کردیم از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نمایشگاه امسال دعوت نکنیم مردم ما اکنون از رفتار اتحادیه اروپا ناراحتند بنابراین حضور کشورهای عضو این اتحادیه در نمایشگاه بسیار کمرنگ خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما