به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین افتتاحیه بیست و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی با اشاره به لزوم گرهخوردن قرآن و عترت در کنار هم گفت: مسلمانان هر چه عزت و عظمت و شوکت دارند از عمل به ساحت مقدس قرآن و آیات الهی است.
وی افزود: اگر دشمنان به خشم بیایند و دست قرآنسوزی و هتک حرمت به ساحت پیامبر(ص) و ائمه عصمت و طهارت میزنند حرف از عمل به قرآن و پیامهای آن دارند.
وی با بیان این مطلب که امروزه قدرتهای جهانی تاب زندگی قرآنی را ندارند، خاطرنشان کرد: اگر قرآن در صحنه باشد و مضامین بالای این کتاب الهی مهجور نماند نظام سلطه استیلای خود را از دست میدهد.
وی با بیان این مطلب که مستکبران عالم از تلاوت قرآن بدون عمل واهمهای ندارند، تصریح کرد: سالیان دراز بود که در کشور مصر قرای بزرگ به تلاوت قرآن میپرداختند ولی به واسطه عدم تحقق مضامین آیات الهی مستکبران در امور این کشور دخالتی نداشتند ولی حال با بیداری اسلامی در این کشور و تحقق آیه "وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلاً" احساس خطر میکنند.
حسینی با اشاره به اقدامات دشمنان با ابزارها و رسانههای خود در اختلافافکنی و شبههاندازی در مقدسات مسلمانان اظهار کرد: یکی از قدرتهای نرم مقابله با اقدامات رسانهای مستکبران ایمان و اعتقاد به مکتب عصمت و طهارت و عمل به آیات قرآن بود.
وی با اشاره به برخی از آیات قرآن کریم و توجه بیشتر به مضامین آن خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن میفرماید آیا کسی که به عمارت بیتاللهالحرام میپردازد با کسی که ایمان به خدا دارد و در راه پروردگار جهاد میکند یکسان است بلکه در نزد خدا اینطور نیست. همچنین خداوند در آیه ولایت میفرماند انما وَلِیُّکُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِینَ آمَنُواْ الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلاَةَ وَیُؤْتُونَ الزَّکَاةَ وَهُمْ رَاکِعُونَ لازمه توجه و تأمل بیشتر در این آیات را میطلبد.
وی با اشاره به دیگر آیات مطروحه در قرآن کریم و تشبیه معانی آن تصریح کرد: خدا میفرمایند ان المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه ... و آیه لیله المبیت مبنی بر به جان خریدن خطر مرگ از سوی حضرت علی (ع) نیازمند توجه و تفکر بیشتر دارد.
وی عنوان کرد: خدا در قرآن به پیامبر میگوید اگر در روز غدیر امر الهی را ابلاغ نکنی تمام زحمات گذشتهات به هدر میرود، زحماتی که خود پیامبر میگوید هیچ رسلی به اندازه من سختی نکشید و خدا خود خطرات احتمالی از جان پیامبر را دفع میکند.
حسینی با اشاره به داستان حضرت سلیمان (ع) و نکته ظریف در عظمت مقام و منزلت حضرت علی (ع) افزود: سلیمان نبی کارگزاران و خدمتکاران عالم و دانشمند بسیاری داشت، وقتی ملکه سبه از مشاوراناش سؤال کرد تا در مقابل حضرت سلیمان چه اقدامی کند آنان گفتند که ما قدرتمندیم و نگران نباشید ولی حضرت سلیمان (ع) تخت ملک سبه را در زمان کوتاهی همچون پلکزدن چشم از مکانی دور حاضر ساخت. همچنین این اقدام توسط یکی از مشاوران و کارگزاران عالم و متبحر حضرت سلیمان به نام آصف بن برخیا که فردی بهرهمند از بخشی از علم کتاب بود، صورت گرفت. در پایان این داستان قرآن میفرماید حضرت سلیمان (ع) از این اقدام مغرور نشد و تمام این فضیلتها را از جانب پروردگار خود دانست.
وی با اشاره به آیه 43 سوره مبارکه رعد و وجود نکته ظریفی از عظمت حضرت علی (ع) گفت: قرآن میفرماید کافران به رسول خدا گفتند تو پیامبر نیستی و خدا به پیامبر دستور داد تا به آنان بگوید شما کافران انکار کنید ولی حقایق در جای خود باقی است و کسی که علم کتاب را کامل دارد، کفایت میکند. در روایات احادیث واصله از ائمه اطهار آمده که اگر فردی بهرهمند از علم کتاب به صورت کامل بوده حضرت علی (ع) است.
پایان پیام/
نظر شما