به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، عبد الحسین آل محمد، امروز (20 بهمن) در حاشیه بازدید از دبیرحانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی به خبرنگار شبستان گفت: هم کانون بر اساس آمارها بیش از 70 هزار مسجد در سطح کشور وجود دارد و این در حالی است که تعداد کانونهای فرهنگی هنری مساجد تا پایان امسال به نه هزار باب می رسد و این فاصله بیانگر این است که علیرغم همه کارهایی که انجام شده هنوز فضای زیادی برای کار در حوزه مساجد وجود دارد.
وی اظهار کرد: وجود این ظرفیت بزرگ برای کارهای فرهنگی در مساجد موجب شد تا مجلس شورای اسلامی در برنامه پنجم توسعه مصوب کند که در 25 درصد از مساجد سطح کشور تا پایان این برنامه باید کانون فرهنگی و هنری راه اندازی شود.
آل محمد ادامه داد: باید در حوزه فعالیتهای فرهنگی مساجد حرکتهایی جهشی و مضاعف انجام شود تا بتوانیم گوشهای از این تکلیف را انجام دهیم.
وی تاکید کرد: خوشبختانه مسئولان در سطح کشور و همین طور دولت مسجد محور نیز عنایت خاصی نسبت به ظرفیتهای مساجد دارند که جای تقدیر و تشکر دارد.
معاون اداری و مالی ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور تاکید کرد: استانداران و ائمه جمعه در سراسر کشور همه اهتمام دارند که از ظرفیت بزرگ موجود در مساجد استفاده شود و مردم بهرهمندی بیشتری از آن داشته باشند.
وی یادآور شد: آنچه که مجلس در برنامه پنجم توسعه ما را مکلف به انجام آن کرده است حداقلها در این حوزه است و مطلوب این است که ما بتوانیم فراتر از آنچه به آن مکلف شده است را انجام دهیم.
پایان پیام/
نظر شما