کورش پرند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، ظهر امروز (10 آبان) در حاشیه جلسه شورای اداری استان گلستان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان با بیان اینکه در 6 ماه دوم سال جاری مقرر شده بود 100 هزار نفر در قالب این سیستم آموزش ببینند که طبق دستور وزیر این رقم به 500 هزار نفر افزایش یافت، گفت: هر مکان کسب و کار آموزشگاهی است که در آن جوانان با مشاغل مورد نظر خود آشنا می شوند و آموزش های لازم را نیز فرا می گیرند.
وی افزود: این سیستم مورد تاکید رئیس جمهور است و با موافقت سازمان تامین اجتماعی کسانی که در سیستم استاد شاگردی آموزش می بینند مشمول قانون کار نمی شوند.
پرند، ایجاد تعاونی های مهارت آموز و مراکز رشد و بهره مندی از تکنولوژی های آموزشی را برای ساماندهی اشتغال جوانان ضروری دانست.
وی با بیان اینکه سالانه سه میلیون نفر در 15 هزار آموزش گاه آزاد فنی و حرفه ای کشور دوره های آموزشی را سپری می کنند، افزود: از این تعداد حداقل 20 درصد آنها تحصیلکرده هستند، مهارت های آموزشی را به خوبی دریافت کرده اند و می توانند کسب و کار ایجاد کنند.
پرند خاطرنشان کرد: این تعداد تعاونی های مهارت آموز راه اندازی کنند و سازمان آموزش فنی و حرفه ای نیز در 3 زمینه آموزش های کارآفرینی و مهارتی، مشاوره برای تدوین طرح های اشتغال زایی و هماهنگی با بانک توسعه تعاون برای ارائه تسهیلات از آنها حمایت می کند.
به گفته وی، طبق تفاهم نامه ای که چند روز آینده بین نسرین سلطان خواه، معاون علمی رئیس جمهور و عبدالرضا شیخ الاسلام، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امضا خواهد شد مراکز رشد در کشور ایجاد می شود تا زمینه ای برای ورود نسل جوان به بازار کار فراهم شود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در زمینه بهره مندی از تکنولوژی آموزشی، ارائه آموزش های مجازی و شبیه سازی شده را مهم دانست.
پایان پیام/
نظر شما