به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد مدنی، یکی از اعضای این تیم دانشبنیان گفت: این سامانه با الگوگرفتن از رفتار دانشگاهی ساخته شده و تمامی فعالیتهای آن صرف قالب تیم دانشگاهی انجام گرفته است.
وی درباره مزیتهای این سیستم گفت: موتور جستوجوی tnews قادر است تیتر، لید و محتوای خبر را به صورت جداگانه ذخیره کرده و همچنین با استفاده از اطلاعات خبرها و سرعت ورود خبر نمودار نوسان در مواردی مانند طلا، ارز و بورس را ارایه دهد. از دیگر مزایای این سیستم، قابلیت رؤیت اقلیم جغرافیایی محل تولید خبر است.
مدنی افزود: این سامانه قابلیت شناسایی خبرهای کپیشده توسط خبرگزاریهای مختلف یا نشریات و مطبوعات را دارد و حتی در صورتی که این اخبار کپیشده تغییراتی را نیز داشته باشند میتوانند کپیبودن آن را شناسایی کنند.
این عضو شرکت دانشبنیان افزود: در حال حاضر نسخه آزمایشی این موتور جستوجو 300 هزار مشترک دارد و پژوهشگران میتوانند با کدهای مخصوص از بخشهای ویژه این سامانه استفاده کنند.
به گفته وی: tnews برای خبرنگاران این امکان را فراهم میکند که بتوانند با سرعت بیشتری خبرها را بررسی کرده و اطلاعات بیشتری در حوزههای مختلف کسب کنند.
وی در پایان گفت: در دو سال گذشته توانستهایم با دقت 93 درصد اطلاعات را روی سیستم قرار دهیم و قصد داریم با همکاری وزارتخانههای مختلف این دقت را به 97 درصد برسانیم.
پایان پیام/
نظر شما