علی اسماعیلی، سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه پیگیری رادیو کتاب درجلسه ای که صورت گرفت در صدا و سیما آغازشد به خبرنگار شبستان گفت: حمایت های مادی و معنوی از سوی وزارت فرهنگ در این زمینه صورت گرفت بعداز آن هم یک جلسه ی دیگری هم در حضور وزیر و نهاد کتابخانه های عمومی درباره راه اندازی رادیو کتاب برگزار شدوبا برگزاری جلسات متعدد در این باره قرار بر این شد که یک صدای رسانه ای در این زمینه کتاب صورت با عنوان رادیو کتاب به وجود آید.
وی با بیان اینکه تا کنون درباره بحث کتاب خبرگزاری کتاب فعالیتهای مفیدی داشته است ،عنوان کرد:راهاندازی رادیو کتاب پاسخی در خور به یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری در زمینه کتاب و کتابخوانی دانست در واقع با به وجود آمدن صدای رسانه ای با عنوان رادیو کتاب که به صورت تخصصی در این باره فعالیت می کند ما می توانیم دراین زمینه اطلاع رسانی کتاب بهتر،عمل کنیم .
وی ادامه داد: درزمینه راه اندازی رادیوکتاب وزارت فرهنگ هر نوع حمایتهایی را مادی ومعنوی را که درتوان ماست انجام خواهد داد وهمه و بخش های وزارتخانه در این زمینه تلاش کنند. بخش جریان شناسی کتاب و اخبارومسایلی را که درحوزه است با هماهنگی صدا و سیما از رادیو کتاب پخش شود وکار مطلوب و شایسته ای درباره کتاب جمهوری اسلامی صورت پذیرد.
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برگزاری نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی نیز،عنوان کرد: بحث توجه به کتاب نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و تا کنون ما حدود 85 دستگاه برای برگزاری هفته کتاب اعلام آمادگی کرد اند .
وی ادامه داد: نمایشگاه کتاب یک رویداد فرهنگی بزرگ در کشوراست که همه باید کمک کنیم که این رویداد به نحوشایسته ای صورت گیرد ،سال به سال باید هم به فضای کمی وهم به فضای محتوایی این مهم افزوده شود و وزارت فرهنگ هم ازجهت محتوایی و هم ازجهت فضا وظیفه دارد که در این زمینه سیاست گذاری لازم و درست و کاربردی را انجام دهد .
اسماعیلی درباره برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب نیزعنوان کرد:ما برای نمایشگاه بین المللی کتاب به چیزی حدود صد و 15 هزارمترمربع فضا نیازداریم اشغال می کنیم و در حال حاضر جایی را نداریم که چنین گنجایشی را داشته باشد جز مصلی از این رو و برداشت من این است که درسال آینده نیزاین نمایشگاه کتاب درمصلی برگزارمی شود جایی که بتواند پاسخگوی نیازمراجعه کنندگان باشد.
وی درباره وضعیت گرانی کاغذ نیز عنوان کرد: برای حل مشکل کاغذ ما نیز کار گروهی را راه اندازی کردیم اما مسول مستقیم نرخ کاغذ وزارت صنایع و معادن است اما هدف ما از راه اندازی کار گروه کاغذ این است که ما از تمام ظرفیت وزاتخانه و وزیر درجهت تسریع فعالیتهای مربوط به کاغذ استفاده کنیم و این کار گروه تا به حال سه تا جلسه اصلی داشته است که در آن هم کارخانه داران اتحادیه ها و ناشران و وارد کنندگان کاغذ حضور داشته اند و امیدواریم مجموعه این تلاشها به زودی به ثمر برسد.
وی اظهار کرد:همچنین تلاش ما بر این است که صنایع ساخت کاغذ را بیش از این فعال کنیم وبا این کار چیزی در حدود 490 تن کاغذ صرفه جویی می شود و به این ترتیب ما تمام تلاش خود را در زمینه حل معضل کاغذ در پیش گرفته ایم.
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره حمایت های بی دریغ وزارت فرهنگ ، خاطر نشان کرد: در قبل از انقلاب وزارت فرهنگ به هزارعنوان کتاب مجوز نشر می داد و در حال حاضر این رقم به 69 هزارعنوان و در سال رسیده است و 69 برابر شده وا ین حمایتی است که در طول مدت 30 سال در حوزه نشر توسط دولت صورت گرفته است. و در حال حاضر در این بحران کاغذ وزارت فرهنگ و دولت با تمام توان در حال تلاش است و مسیر تسهیل می کند و بحث تعرفه ها ی که به کاغذ داد شده است یکی از این کارها و کمکهایی است که دولت درباره کاغذ انجام داده است و ارزمبادله اختصاص داده شده به کاغذ نیزجزسیاستهای حمایتی دولت است.
پایان پیام/
نظر شما