به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، امیر هادی فرماندار فریدن، در جمع رسانههای استان اصفهان که به عنوان سفیران خبر از طرف استانداری اصفهان در فریدن حضور داشتند اظهار داشت: فریدن با توجه به موقعیت جغرافیایی خود در نقطه ارتباطی چهار استان کشور قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه دامپروری و کشاورزی عمده فعالیتهای مردم فریدن را تشکیل میدهد، تصریح کرد: در این شهرستان روستاهایی با حضور اقلیتهای مذهبی وجود دارد که با تعامل کمال در کنار مردم مسلمان و شیعه زندگی میکنند.
فرماندار فریدن ادامه داد: در فریدن نقاطی با ظرفیتهای بالای گردشگری وجود دارد که سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این نقاط با یکدیگر رقابت میکنند.
هادی تصریح کرد: با دیدگاه عدالت محوری و رفع محرومیت دولتهای نهم و دهم اقدامات خوبی از جمله گاز رسانی در سطح شهرستان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر روستاهای شهرستان فریدن از نعمت گاز بهرمند شدهاند، تاکید کرد: گاز رسانی در مناطق باقیمانده نیز تا پایان دهه مبارک فجر انجام میشود.
فرماندار فریدن گفت: به طور ثابت هشت درصد از اعتبارات هر شهرستان برای اجرای طرحهای هادی و روستایی به کار برده میشود و در این راستا اجرای طرحهای هادی روستایی از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.
هادی با بیان اینکه شهرستان فریدن قطب کشاورزی استان اصفهان است، تصریح کرد: اجرای طرحهای آبی و خاکی در بخش کشاورزی با هزینه 120 میلیارد ریال برای سال 1390 انجام شده است.
فرماندار فریدن ادامه داد: با این حال به دلیل خشکسالیهای موجود آب شرب روستاهای این شهرستان با مشکل مواجه است.
هادی اشارهای به فضاهای ورزشی شهرستان فریدن کرد و بیان داشت: بنا به نظر اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان، شهرستان فریدن از نظر فضاهای ورزشی رتبه ممتازی را در سطح استان به خود اختصاص داده است.
وی در مورد امور بهداشتی شهرستان فریدن تصریح کرد: در تیرماه سال جاری کلنگ بزرگترین کلینیک غرب استان بر زمین خورده شد و طی توافق با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار است یک دستگاه سیتیاسکن خریداری شود.
فرماندار فریدن احداث مجتمع گلخانهای را با اعتبار 20 میلیارد ریال و در وسعت 40 هکتار از دیگر اقدامات اساسی شهرستان فریدن عنوان کرد و بیان داشت: در صورت برطرف شدن مشکلات و نظر نهایی شهرداری و شورای شهر، این زمینها با دریافت اندکی هزینه، در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
فرماندار فریدن در مورد مشکلات شهرستان گفت: این شهرستان هنوز از سند توسعه و پیشرفت تدوینشده برخوردار نیست که این نقشه راه باید به زودی معلوم شود.
هادی تصریح کرد: بیشتر ظرفیتهای معدن شهرستان فریدن مورد شناسایی قرار گرفته و در این راستان غیر از دو مورد معدن فلز بقیه معادن مربوط به سنگ بودهاند اما هنوز نیز تمام قابلیتهای معادن مورد شناسایی قرار نگرفته است.
وی در مورد برداشت سیبزمینی در شهرستان فریدن بیان داشت: صادرات سیبزمینی منوط به شرایط بازار است اما در مجموع به دلیل قیمت این محصول، خروجی امسال سیبزمینی در جایگاه مطلوبی قرار ندارد.
پایان پیام/
نظر شما