حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: اگر زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته ازدواج کنند در صورتیکه نیاز باشد مستمری ایشان همچنان پرداخت خواهد شد و ازدواج آنها به معنی قطع ارتباط با امداد نیست، رابطه ما با مددجویان مانند خانواده آنهاست و یک خانواده پس از ازدواج، ارتباطش را با فرزند قطع نمی کند بلکه وی را در صورت نیاز حمایت و ارشاد کرده و خدمات موردنیازش را می دهد.
وی افزود: متاسفانه ازدواج مجدد یکی از معضلاتی است که زنان سپرست خانوار با آن روبرو هستند و حال آن نیاز به فرهنگ سازی و برنامه ریزی وسیعی دارد، در برخی موارد ما حتی با مخالفت شدید خانواده های این زنان مواجهیم در صورتی که بیشتر این زنان در سنین ازدواج هستند و حق ازدواج و زندگی دارند، این زنان جوان هستند و اگر به آنها مهر باطل شد بزنیم نه از لحاظ شرعی و نه اخلاقی کار درستی نیست اگر سد ازدواج این زنان رابرنداریم دریچه ای برای ورودشان به فساد باز کرده ایم.
وی در پایان گفت: ما به شدت به دنبال همراهی و همکاری با این زنان در زمینه ازدواج هستیم تا این امر مقدس و طبیعی با مراقبت و حمایت انجام پذیرد.
انواری درباره رابطه بهزیستی و امداد در زمینه زنان سرپرست خانوار گفت: ما در امداد خانواده های آسیب پذیر را شناسایی می کنیم و وظیفه ما کمک به خانواده های آسیب دار نیست زیرا وظیفه و امکانات آن در اختیار بهزیستی است.
وی افزود: بهزیستی و امداد تفکیک وظایف کرده اند و ما خانواده های معلول و از کار افتاده و نیازمند توانبخش را که در حوزه امداد هستند به بهزیستی معرفی کرده و زنان سرپرست خانوار که در معرض آسیب هستند را تحویل می گیریم تا از آسیب دیدن آنها جلوگیری کنیم.
انواری از حمایت یک میلیون و 30 هزار زن سرپرست خانوار خبر داد و گفت: این میزان در سازمان بهزیستی بسیار کمتر است و ما از این زنان حمایت تمام و کمال انجام می دهیم تا مانع از آسیب دیدن آنها شویم.
پایان پیام/
نظر شما