به گزارش خبرگزاری شبستان، حمید شاه آبادی، معاون امور هنری در دیدار با هنرمندان جزیره قشم که همزمان با برگزاری بیست و چهارمین جشنواره تئاتر منطقه ای قشم صورت پذیرفت، گفت: امروز باید داشته ها و نداشته ها را بشناسیم و برای رسیدن به ایده آل برنامه ریزی کنیم. مجزا شدن ارشاد قشم از بندرعباس از داشته های بسیار ارزشمند است که باید قدر آن را بدانیم. حضور آقای ملانوری از داشته های ارزشمند است. ایشان از مدیران توانا و لایق وزارت ارشاد است.
وی در ادامه تصریح کرد: ما می خواهیم به جایی برسیم که وقتی نام قشم می آید اول یاد لوازم برقی نیفتیم. اول یاد این نیفتیم که فلان کالای ارزان در قشم چیست. بنابراین غایت کار شما در قشم چیست؟ غایت این است که وقتی نام قشم می آید نقاش قشم، موسیقی بومی قشم و فرهنگ و هنر قشم به ذهن تبادر کند. می خواهیم پایه قشم را به حوزه خودش برگردانیم. کلمه قشم باید با فعالیت های فرهنگی متبادر شود.
معاون هنری با اشاره به ظرفیت های هنری این منطقه خاطرنشان ساخت: شما ظرفیت 6 میلیون توریست دارید که از این ظرفیت باید برای گسترش هنر خود استفاده کنید. گروه های موسیقی حاشیه خلیج فارس بسیار برای ما مهم است. قشم می تواند صدای موسیقی خود را به گوش جهانیان برساند. پیشنهاد می کنیم جشنواره موسیقی ساحلی خلیج فارس به منظور معرفی موسیقی نواحی خلیج فارس راه اندازی شود.
شاه آبادی در رابطه با تئاتر خیابانی قشم گفت: اجرای تئاتر خیابانی را در قشم دنبال کنید. قشم می تواند دارای یک مکان دائمی تئاتر خیابانی شود.
وی اضافه کرد: در چهار ماه باقی مانده تا پایان سال برای شکل گیری اولیه انجمن های هنری همت کنید، ما هم کمک مالی می کنیم. قشم در حوزه مد و لباس می تواند کار ویژه ای انجام دهد. همچنین در تهران این آمادگی وجود دارد که هفته هنر قشم در تهران برگزار شود.
همچنین شاه آبادی در ادامه سفر دو روزه خود به قشم که همزمان با برگزاری بیست و چهارمین جشنواره تئاتر منطقه ای قشم صورت پذیرفت در بازدید از تنها کارگاه عودسازی قشم با استاد اشعری یکی از نوادر عودسازی کشور دیدار کرد. در این دیدار اشعری عنوان کرد: من تشنه تحقیقم و شب و روز به این موضوع فکر می کنم. ساز عود مال ایران است و به کشورهای عربی رفته است.
وی در ادامه بیان کرد: من تلاش می کنم این ساز برای ایران بماند. من به دنبال مال اندوزی از این طریق نیستم و به مدت 27 سال در این رابطه فعالیت کرده ام.
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اشعری به توضیح فرآیند ساخت یک ساز پرداخت و در خاتمه گفت: در ایران در جمع 10 نفر این ساز را می سازند.
شاه آبادی همچنین از پلاتوهای تئاتر در دست ساخت جزیره قشم دیدار کرد.
پایان پیام/
نظر شما