برگزاری همایش بزرگ ˈخانوادهˈ در شهرستان دماوند

همزمان با هفته خانواده، همایش بزرگ ˈخانوادهˈ با رویکرد ˈشناسایی جایگاه اصلی خانواده و آشنایی با آسیب ها و فرصت هاˈ با حضور اولیای دانش آموزان، مربیان و فرهنگیان شهرستان دماوند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، در این همایش که در سالن اجتماعات ˈقدسیهˈ این شهر برگزار شد، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند اظهارداشت: امروزه جامعه به سوی رشد و تعالی در حرکت است که می توان زیربنا و رکن اصلی و اساسی این توسعه را خانواده دانست.

 

سید قاسم حسینی با بیان اینکه جایگاهی چون خانواده نیازمند توجه بیشتری به جهت ارزش آفرینی است، خاطرنشان کرد: خانواده نقش موثری در حرکت و مسیر آدمی به سوی تعالی و در مقابل آن، زوال دارد و اگر بخواهیم به سوی خانواده ای ارزشمند حرکت کنیم، لازم است صداقت، محبت، ایثار، شخصیت آفرینی، اعتماد به نفس، همدلی و همراهی را در بین اعضای خانواده تقویت نماییم.

 

وی ادامه داد: امروزه رکن اصلی بسیاری از خانواده ها، توجه به اقتصاد و تامین نیازهای فردی است در حالی که آنچه می تواند پایه و اساس تمامی ارزش ها و عناصر فردی و اجتماعی باشد، ترویج فرهنگ ایثار و محبت در بین آنان است.

 

رئیس آموزش و پرورش شهرستان دماوند، نقش پدر و مادر را در حفظ و پایداری جایگاه خانواده بسیار موثر دانست و گفت: با توجه به نقش اولیای دانش آموز در تربیت صحیح فرزندان خویش، اگر این فرصت در مدارس و بین معلمان و مربیان تداوم یابد، بی شک پایه های تربیتی خانواده مستحکم تر خواهد شد.

 

در ادامه این مراسم یکی از کارشناسان خانواده ضمن گرامیداشت این هفته، به بررسی جایگاه مهمی چون خانواده پرداخت و افزود: یکی از اشتباهاتی که امروزه در بین اقشار مختلف جامعه رواج یافته، این که عمدتا معتقدند تربیت فرزندان تنها به عهده پدر و مادر است در حالی که عوامل مختلفی در این مهم تاثیرگذار هستند.

 

حجت السلام و المسلمین حسن رضوی با بیان اینکه نقش معلم، جامعه و خود فرد نیز در تربیت شخص تاثیرگذار است، خاطرنشان کرد: اگر چه خانواده عهده دار وظایف مهمی در تربیت فرزند و یا فرزندان است، ولی مدرسه به عنوان خانه دوم، جامعه و خود فرد به عنوان رکن اصلی نیز نقش دارند.

 

این مسئول به چهار رکن اصلی برای داشتن خانواده ای سالم و اثربخش اشاره کرد و گفت: یکی از ارکان اصلی در تربیت فرزندان و نیز داشتن خانواده ایی سالم، تربیت فرزندانی راستگو است و این مهم زمانی محقق می شود که دروغ از خانواده رخت بربندد.

 

وی دومین رکن اصلی را تربیت چشم و نگاه دانست و بیان داشت: امروزه وجود وسایل ارتباطی چون موبایل، ماهواره، کامپیوتر و بسیاری از اینگونه ابزارها، در صورت استفاده ناصحیح موجب تغییر در نگرش خانواده ها می شود و آنان را از جایگاه اصلی خویش دور می کند.

 

این کارشناس خانواده سومین رکن را در تربیت فرزندان، کسب روزی حلال عنوان کرد و گفت: آنچه می تواند خانواده را از هر بحران و حادثه ایی ایمن سازد، همین روزی حلال و تلاش در جهت کسب آن است که در این میان، وظیفه ما است تا این مهم را به فرزندان خویش بیاموزیم.

 

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از انجمن های برتر شهرستان دماوند که در سطح کشوری، استانی و شهرستانی موفق به کسب مقام شدند، تقدیر به عمل آمد.

 

پایان پیام/

کد خبر 194902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha