به گزارش خبرگزاری شبستان، مهندس مجتبی اعلائی، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید که در هم اندیشی مدیران و کارکنان این معاونت سخن می گفت ، اظهار داشت : ایثارگری یک ارزش فطری و انسانی است و هر جامعه ای که بخواهد به کمال و سعادت برسد باید رفتارهای ایثارگرانه داشته باشد.
وی افزود : در ترویج فرهنگ ایثارگری باید جامعه مخاطب را به گونه ای با این فرهنگ گرانسنگ ملموس کرد که تغییر رفتار در آنان ایجاد شود و برای این تغییر رفتار باید از روش ها و ابزارهای نو استفاده کرد که گام اول در این خصوص مخاطب شناسی و توجه به سلایق آنان است و در تولیدات فرهنگی مرتبط با ایثار و شهادت باید به این مهم توجه شود.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید اظهار داشت : در خصوص ترویج فرهنگ ایثار بجای اینکه فرایند کار بعنوان نتیجه مد نظر قرار گیرد باید به نتیجه و میزان اثر گذاری برنامه توجه داشت که این خود مستلزم داشتن برنامه ، فکر نو وتحولی است.
وی در ادامه افزود : با عنایت به این روایت که جهاد باب ٌ من ابواب الجنة ، فتحه ا.. لخاصة اولیاء اگر ما بهشت را نقطه کمال بدانیم این از طریق ایثارگری امکان پذیر است و جهاد که یکی از دربهای بهشت است ویژه کسانی است که بذل جان می کنند و 8 سال دفاع مقدس اوج ایثارگری بوده است.
اعلائا تصریح کرد : در حوزه ترویج فرهنگ ایثار نباید ایثار را صرفاً در بذل جان تعریف کنیم و آنرا فقط در چار چوب هشت سال دفاع مقدس بدانیم زیرا بذل جان قله ایثارگری است که برای رسیدن به آن باید از دامنه گذشت و باید نگاه ما به مفهوم ایثار یک نگاه عام و فراگیر باشد که بتوان به کمک آن زندگی به سبک دینی را نهادینه کرد.
در ادامه جلسه هم اندیشی، تعدادی از کارکنان نقطه نظرات و پیشنهاداتی را درخصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ارائه دادند .
پایان پیام/
نظر شما