تصور رژیم صهیونیستی همواره بر این بوده است که باریکه غزه هدفی آسان است و هر لحظه که اراده کند، می تواند در آن دست به عملیات گسترده بزند.اما گویا همانند سال 2008 بار دیگر رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف خود حداقل تاکنون ناکام مانده است.
مقاومت فلسطین و حزب الله طی هفته های اخیر رژیم صهیونیستی را شوکه کرده اند؛ زیرا پس از ارسال هواپیمای بدون سرنشین حزب الله بر فراز فلسطین اشغالی و مراکز حساس نظامی و هسته ای این رژیم، موشکهای گردانهای عزالدین قسام نیز در شهرک غوش عتصیون و موشکهای جهاد اسلامی به تل آویو رسیده است.
حملات موشکی مقاومت فلسطین سبب شده است که هزاران صهیونیستی به پناهگاه بروند و مسئولان این رژیم مجبور شوند که همه پناهگاهها را در تل آویو باز کنند.
روزنامه القدس العربی با اشاره به این موضوع نوشته است: حمله به تل آویو پس از 39 موشکی که صدام در سال 1991 به رژیم صهیونیستی شلیک کرد، برای اولین بار است. مقاومت فلسطینی در حالی به این موفقیت دست پیدا کرده است که رژیمهای عربی فقط نظاره گر بوده اند و نه تنها نتوانسته اند هواپیمای بدون سرنشین یا با سرنشین تولید کنند، بلکه هیچ کمکی نیز به مقاومت فلسطین نکرده اند.
تنها راهی که رژیمهای عربی در پیش گرفتند، سازش و گفتگو بوده است که این رژیمها همواره از سوی صهیونیستها با تحقیر فراوان روبرو شده اند.
موشکهای مقاومت فلسطین یکی پس از دیگری در اراضی اشغالی فرود می آید و تاکنون چند اسرائیلی به هلاکت رسیده اند و این موشکها پوشالی بودن گنبد آهنین را آشکار کرده اند.
این موشکها، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و غرور بی جایش را خرد کرد. این موشکها شانس انتخاباتی نتانیاهو را از بین برد. حملات موشکی به شهرکهای صهیونیستی تمام باور این رژیم و شهرک نشینان را نقش بر آب کرد.
نتانیاهو در واقع با ترور شهید «احمد الجعبری» فرمانده گردانهای عزالدین القسام قصد داشت، خود را در نظر راستی های افراطی در درون رژیم صهیونیستی به عنوان پادشاه بنی اسرائیل مطرح کند؛ اما نتایج آن تاکنون به گونه ای دیگر بوده و آینده وی را در خطر قرار داده است.
معمولا در جریان رقابتهای انتخاباتی، نامزدهای انتخاباتی کودکان را در آغوش می گیرند و می بوسند تا نظر رای دهندگان را به خود جلب کنند؛اما نتانیاهو خلاف آن عمل می کند یعنی کودکان را درغزه می کشد و خونریزی به راه می اندازد تا شانس انتخاباتی اش را بالا ببرد.
تحولات غزه روند پرشتابی پیدا کرده است و کسی نمی داند که به کجا می انجامد. مشخص نیست که آیا حمله گسترده زمینی به غزه انجام می شود؟ یا با میانجی گری طرفهای بین المللی آتش بس برقرار می شود؟
نتانیاهو که جز جنگ روانی و لفظی جنگی در زندگی اش نداشته است، برداشت غلطی از اوضاع داشت؛ زیرا متغییرات منطقه عربی و جهان را به خوبی درک نکرده است. در واقع آنچه در سالهای قبل در منطقه وجود داشت دیگر وجود ندارد و حمایتها از فلسطین بیشتر و جدی تر شده است.
«محمد مرسی» رئیس جمهوری مصر در خطبه های نماز جمعه اعلام کرد: مصر امروز همانند مصر دیروز نیست و دیگر غزه را تنها رها نمی کند. مصر همه دیپلماتهای رژیم صهیونیستی را اخراج کرده و سفیر خود در تل آویو را فرا خوانده است.
صهیونیستها از مدتها قبل کوشیده اند که روح مقاومت را نزد مردم فلسطین از بین ببرند، اما شکست خورده اند و شکست نیز خواهند خورد.
مسئولان رژیم صهیونیستی با اندیشه غلبه بر موشکهای مقاومت تانکها و هواپیماهای خود را به غزه ارسال کردند تا با خیال خود موضوع موشکهای فلسطینی را برای همیشه حل کند. این چهار سال پس از یورش قبلی است و این بار نیز به طور حتم شکست خواهد خورد.
مسئولان رژیم صهیونیستی تغییر پیدا می کنند، اما روح مقاومت هرگز از بین نرفته است بلکه بر شدت آن نیز افزوده شده است.
هم اکنون نوعی همبستگی قوی با غزه وجود دارد؛ دیروز «هشام قندیل» نخست وزیر مصر به غزه رفت و امروز نیز وزیر خارجه تونس و پس ازآن رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه به آنجا می رود، هر چند کشورهای عربی حمایت تسلیحاتی و انسانی نمی کنند؛ اما این همبستگی نیز قابل تمجید است.
هنگامی که موشکهای مقاومت فلسطین به تل آویو و شهرکهای صهیونیستی شلیک می شود این به مفهوم فرو ریختن ترس فلسطینی ها از رژیم صهیونیستی است.
پایان پیام/
نظر شما