تنها 1.5 درصد از 40 درصد سهمیه شاهد و ایثارگر کنکور استفاده شده است

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید با اشاره به سهمیه فرزندان شاهد و ایثارگر در کنکور دانشگاه ها گفت: سهمیه این افراد 40 درصد است که آنها تنها از 58/1 درصد سهمیه استفاده کردند.

به گزارش خبرنگار شبستان، رضا مومنین در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری و سازمان آموزش و فنی و حرفه ای کشور ما در میان خانواده های جانبازان، ایثارگران و شهدا 4 هزار و 600 نخبه ثبت شده داریم که از این تعداد 1000 نفر از اعضای هیئت های علمی بوده و 500 نفر از پزشکان فوق تخصص هستند.

 

وی افزود: معاونت فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد و ستاد برنامه ریزی امور فرهنگی و آموزشی فرزندان ایثارگر و شاهد متولی آموزش فرزندان ایثارگر و شاهد است که آنها را در ابعاد مختلف آماده کرده و برای یک زندگی آبرومند و ایجاد شغل مناسب همراهی می کنیم. در این راستا دانشگاه شاهد راه اندازی شده است که در بین دانشگاه های کشور در حوزه های فرهنگی و مدیریتی به قضاوت وزارت علوم و تحقیقات و فناوری مقام اول را کسب کرده است.

 

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید با اشاره به سهمیه فرزندان شاهد و ایثارگر در کنکور دانشگاه ها گفت: سهمیه این افراد 40 درصد است که آنها تنها از 58/1 درصد سهمیه استفاده کردند که آن هم از ظرفیت رسمی دانشگاه نبوده و در واقع دیگران از ظرفیت ایثارگری بهره مند شده اند.

 

وی افزود: در حال حاضر 12 مرکز علمی و کاربردی در مقاطع علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی داریم که با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی تاسیس شده اند و در حال حاضر 1670 دانشجو در راستای پودمان های مختلف در این مراکز در حال تحصیل هستند.

 

مومنین درباره تعداد دانشجویان و دانش آموزان مقاطع مختلف تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در طرح شاهد 76 هزار و 923 نفر، در بین فرزندان جانبازان 25 تا 50 درصد، 22 هزار و 500 نفر و افراد مشغول در رشته فنی و حرفه ای 5 هزار و 250 نفر هستند و در ایران 350 مدرسه ایثارگران و 1320 مدرسه شاهد داریم که فرزندان را از مقاطع ابتدایی تا پایان دروس عمومی تحت پوشش قرار می دهیم.

 

وی در پایان گفت: در کنار دروس رسمی باید بحث مهارت آموزی را نیز با همکاری سازمان فنی و حرفه ای کشور داشته باشیم.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 195924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha