به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار غلامعلی ابوحمزه، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی، در نشست ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر که با حضور بانوان دستگاه های اجرایی در استانداری استان مرکزی برگزار شد، گفت: اساس تحول جامعه خانواده و به ویژه نقش کلیدی والدین در تربیت فرزندان است.
وی با بیان اینکه اصلی ترین الگوی فرزندان والدین هستند، افزود: تناقض بین گفتار و رفتار والدین به عنوان اسوه های کودکان سبب دوگانگی رفتار کودکان خواهد شد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه باید ساختارهای برای خانواده ها در تربیت فرزندان تعریف شود، اضافه کرد: با نگهداری و سلامت خانواده ها می توانیم جامعه سالم و صالح را تضمین کنیم.
سردار ابوحمزه در ادامه بر نقش جامعه، حوزه، دانشگاه، مدارس و مهدهای کودک نیز نقش کلیدی در ترویج شعائر دینی در بین افردا دارند، اظهار کرد: استفاده از مربیان، اساتید مجرب حوزه و دانشگاه در راهنمایی و تعلیم نوجوانان و جوانان گام موثری در راستای تحقق اهداف امر به معروف و نهی از منکر بر خواهیم داشت.
وی به اشاعه اصول دینی و تبیین ارزش های اسلامی در سنین پایین برای کودکان اشاره کرد و گفت: کودکی بهتری و موثرترین زمان یادگیری و نهادینه شدن آموزش ها در ذهن افراد است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با اشاره به وجود 3 اصل عقلانیت، عدالت و معنویت برای حرکت در مسیر صحیح، خاطر نشان کرد: با گام نهادن در این مسیر هیچ الگوی کاملتر از ائمه معصومین (ع) نیست.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در پایان ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، ابراز امیدواری کرد: این ایام زمینه ای مناسب برای بهره گیری از ابعاد شخصیتی و آشنایی با اهدف والای ایشان در قیام عاشورا باشد.
پایان پیام/
نظر شما