فخری ملک محمد معاون برنامه ریزی و توسعه قضایی دادگستری کل استان قم، به خبرنگار شبستان گفت: متاسفانه قشر جوان و نوجوان در تعریف خود از رابطه میان دختر و پسر فکر می کنند که این تنها یک رابطه ساده است.
وی افزود: ما به اقتضای محیط دادگستری با موارد زیادی برخورد داشتیم که این روابط در زندگی آینده افراد تاثیر منفی داشته و کانون خانواده را از بین برده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه قضایی دادگستری کل استان، بیان کرد: موضوع بسیاری از پرونده های موجود در این زمینه مربوط به سوء استفاده و اخاذی هایی است که بعد از ازدواج فرد مذکور از طرف فردی که قبلا با وی ارتباط داشته انجام گرفته است.
ملک محمد، ادامه داد: در نتیجه این تهدیدها و گاها تن دادن به خواسته فرد سودجو، باعث از بین رفتن اصل صداقت و اعتماد و از هم پاشیدن کانون خانواده می شود.
وی در بیان آثار سوء روابط دختر و پسر قبل از ازدواج، خاطرنشان کرد: ارتباط کورکورانه، عشق های لحظه ای و بدون شناخت باعث شده تا یک سوم تا یک پنجم طلاق های ثبت شده در کشور در پنج سال اول زندگی زوج ها باشد.
ملک محمد، افزود: در بسیاری از این موارد کانون خانواده با وجود یک یا دو فرزند از بین می رود که در نتیجه آینده آن فرزندان نیز تحت الشعاع این مسئله قرار می گیرد.
وی با تاکید بر لزوم ارائه آموزش های ویژه در این مورد به نوجوانان و جوانان، ادامه داد: متولیان امر و والدین باید به این قشر بفهمانند که عشق های آنی نمی تواند پایه یک زندگی سالم و موفق در آینده آنها باشد.
معاون برنامه ریزی و توسعه قضایی دادگستری کل استان قم، تصریح کرد: نیاز به امنیت یک نیاز فطری در انسان است ولی عدم ثبات و نداشتن امنیت در این نوع روابط این نیاز انسان را نادیده می گیرد.
وی گفت: در روابط خارج از چهارچوب قانونی و شرعی هیچ ضمانتی برای ادامه و پایبندی نیست و هرلحظه احتمال قطع این رابطه از سوی طرفین هست.
پایان پیام/
نظر شما