کانون های مساجد مرکز پرورش استعدادهای قرآنی هستند

امام جماعت کانون بقیة الله مسجد قائم پایین شهرستان بهشهر با اشاره به نقش تاثیرگذار مساجد در ترویج فرهنگ قرآنی گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد مرکز پرورش استعدادهای قرآنی به جوانان و نوجوانان هستند.

حجت الاسلام علی اصغر ملائی، امام جماعت کانون بقیة الله مسجد قائم پایین شهرستان بهشهر امروز(18آذر) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: برگزاری جشنواره های قرآنی در سطح کشور باعث ارتقاء سطح فرهنگی و دینی جامعه می شود و اگر این امر همراه با آسیب شناسی دقیق صورت گیرد، تأثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه قرآن کتاب آسمانی و کامل ترین کتابی است که به انسان وحی شده است، اظهارکرد: این کتاب مقدس هرچه بیشتر مورد توجه اولیای تعلیم، تربیت و خانواده ها قرار گیرد اثرات بسیار خوبی در ترویج اندیشه های قرآنی خواهد داشت.


حجت الاسلام ملائی بیان کرد: مسجد کانون توجه و تجمع بندگان خداست که همه اقشار جامعه بی دعوت و بی توقع برای عبادت و ابراز محبت به باری تعالی و پیامبر و ائمه اطهار در آنجا حاضر می شوند.

 

وی به نقش تاثیرگذار کانون های فرهنگکی در مساجد اشاره و عنوان کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد نقش مهمی در ترویج و گسترش شعائر دینی و آموزه های قرآنی در جامعه برعهده دارند.

 

امام جماعت کانون بقیة الله مسجد قائم پایین شهرستان بهشهر،  افزود: متولیان فرهنگی جامعه می توانند با ایجاد فرصت های مناسب و ارائه برنامه های جذاب و آموزنده قرآنی در مردم اثر بگذارند و مردم را با آموزه های قرآنی آشنا کنند و بهتر است این امر با برنامه ریزی بوده و بیشتر در سطح نونهالان و نوجوانان و جوانان باشد.

 

حجت الاسلام ملائی در خصوص تاثیر جشنواره مدهامتان در فضای دینی جامعه اظهار کرد: متاسفانه در جامعه اسلامی و انقلابی امروز هم هنوز قرآن مظلوم است و حتی خطبا و وعاظ ما هم کمتر به قرآن می پردازند لذا برگزاری جشنواره هایی مثل مدهامتان بسیار ضروری است و باید در سطح گسترده تری برگزار شود.

 

امام جماعت کانون بقیة الله مسجد قائم پایین شهرستان بهشهر، رسانه ای شدن چنین جشنواره هایی را مهم و لازم دانست و گفت: این امر موجب می شود تا مردم و جوانان نیز بیشتر در جریان این امر قرار گیرند.


حجت الاسلام ملائی افزود: بهتر است تعداد تشویق شوندگان در پایان جشنواره بیشتر باشد زیرا که تشویق بسیار موثر است و نوجوانان کم سن و سال نیاز بیشتری به تشویق دارند.

 

وی نقش مسجد را در پیگیری منویات مقام معظم رهبری و در تحقق انتظارات ایشان در حوزه حفظ وقرائت قران بی بدیل دانست و گفت: باید این احساس نیاز به آموزش قرآن در مردم زنده شود و خانواده ها متوجه شوند که فرزندان آنها در فرآیند آموزش نه فقط به کلاس زبان خارجه و ... بلکه به کلاس قرآن و آموزش مفاهیم قرآنی هم نیاز دارند.

 

حجت اسلام ملائی عنوان کرد: امیدوارم همه بدانند و بیاموزند که کتاب واقعی برای زندگی بهتر و رسیدن به سعادت همانا قرآن کریم است و بقیه علوم هم ابزار خوبی برای زندگی با محوریت قرآن هستند.

 

امام جماعت کانون بقیة الله مسجد قائم پایین شهرستان بهشهر با اشاره به اینکه اگر این احساس همگانی شود بیشتر فرزندان خود را جهت آموزش قرآن به مراکز آموزشی سوق می دهند و آنگاه مساجد هم باید با برنامه ریزی و با ساده ترین شیوه های آموزشی به جذب جوانان و نوجوانان بپردازد و جهت تحقق این هدف نباید حمایت مالی مسئولین امر فراموش شود.


گفتنی است، هشتمین جشنواره قرآنی مدهامتان 21 تا 24 آذر در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ کل، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء، تفسیر و اذان در استان خوزستان برگزار می‌شود.


پایان پیام/

کد خبر 202652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha