به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسن نبیلو، دبیر ستاد احیاء زکات کشور، در نشست روسای ستاد احیاء زکات شهرستانهای استان، با اشاره به اینکه زکات یکی از ارکان دین است که به ادای آن توصیه شده است، ادامه داد: با مقید ساختن مردم برای پرداخت زکات، دیگر مسائلی مانند فقر، آسیبهای اجتماعی و تبعات پس از آن را در جامعه نخواهیم داشت.
وی با اشاره به وجود 550 آیه در قرآن در خصوص انفاق و خیرات و بیان روایات و داستانهای زندگی ائمه(ع) در این زمینه، افزود: لقمه پاک و حلال در جامعه وجود نخواهد داشت مگر اینکه زکات به موقع پرداخت و در جای واقعی و حقیقی اش صرف شود که در اینصورت فقر هم ریشهکن میشود.
مشاور سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) از جایگاه مدیریت به عنوان رمز موفقیت یاد و اظهار کرد: یکی از هنرهای مسئولان ستاد زکات در شهرستانها همراه کردن مسئولان دیگر شهرستانی و مردم است تا در خصوص احیاء و بهبود این ستاد، نظام یکپارچه تشکیل شود.
وی از مسئولان زکات در شهرستانها خواست به مدیریت، تعامل و فرهنگسازی بپردازند و کارهای فیزیکی را به افراد معتمد بسپارند تا با این اقدام از حاشیه رفتن و اتلاف وقت جلوگیری شود.
همچنین در این نشست، حبیبالله آسوده، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی نیز گفت: زکات در جامعه اسلامی دارای جایگاه ویژهای است که در قرآن و روایات به این امر توصیه و سفارشهای موکدی شده است.
آسوده احیاء زکات را در بین مردم مهم برشمرد و افزود: هر شهرستان در خصوص زکات باید به تدوین استراتژی، برنامه و ظرفیتشناسی بپردازد تا زکات در تمام امور مردم جایگاهش را پیدا کند.
بنابر گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی، وی به ترویج و فرهنگسازی زکات در بین مردم اشاره کرد و ادامه داد: مسولان ستاد باید فرهنگ زکات را در بین مردم ترویج دهند تا در این خصوص بسترسازی و بذرپاشی مناسب صورت گیرد و در آینده شاهد برداشت مطلوب این فرهنگسازی در بین فرزندانمان باشیم.
آسوده ادامه داد: درآمد زکات باید در حوزههای تعریف شده آن هزینه شود در غیر این صورت مسئولان و رابطان زکات باید ما را مطلع کنند تا ما با ورود به این امر، اقدامات لازم را انجام دهیم.
پایان پیام/
نظر شما