به گزارش خبرنگار سیاست خارجی شبستان، 12 مرداد 1384 بود که سکانداری دولت با حکم مقام معظم رهبری به دست احمدی نژاد سپرده شد، سه روز پس از آن یعنی 15 مرداد رئیس جمهور دولت نهم با اعلام برنامه های خود، دولتش را مهرورز نامید. این نام مهرورزی پس از مدت کوتاهی این خیال را برای تحلیلگران داخلی و خارجی به وجود آورد که شاید سیاست خارجی نیز همپای سیاست داخلی با مهرورزی همراه باشد. اما اولین موضع گیری خارجی احمدی نژاد نشان داد که دیگر سیاست خارجی تفاوت تغییری به خود خواهد دید و زمان ضعف بین المللی به پایان رسیده است.
جار و جنجالها و غوغاسالاریهای غربگرایانه و منحط و عقبنشینیهای منفعلانه دولت اصلاحات البته تأثیر خود را بر روی جریانات اصولگرای نظام اسلامی نیز گذاشت. آنچنانکه در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سال 84 به غیر از محمود احمدینژاد تمام نامزدهای اصولگرا و اصلاحطلب حاضر در عرصه انتخابات با شعارهایی تأثیر پذیرفته از گفتمان غرب و غیرمنطبق با انقلاب اسلامی پای به میدان گذاشتند و البته اقبال حیرتآور مردم به رویکرد مرد انقلابی این میدان که اتفاقاً مؤلفههای جهانی زیادی هم داشت باید حجت را حداقل بر مدعیان اصولگرایی تمام میکرد که معالاسف نکرد.
این در حالی بود که احمدی نژاد در اولین واکنش خارجی خود هولوکاست را زیرسوال برد. هولوکاست مدت ها بود که دست مایه رژیم صهیونیستی برای اعمال زور و فشار به کشورها و ملت های منطقه شده بود و بر همین اساس احمدی نژاد با صراحت کامل این داستان را زیر سوال برد.
بنابر گفته و تفسیرهای یهودیان هولوکاست به کشتار دستهجمعی و نسلکشی نزدیک به یازده میلیون نفر بخصوص شش میلیون یهودیان بر پایه نژاد، مذهب و ملیت در طی جنگ جهانی دوم بدست آلمان نازی و از 1941 تا انتهای 1945 در اردوگاههای مرگ آلمان نازی، اطلاق میشود.صهیونیست ها اعلام کرده اند که دوسوم جمعیت یهودیان اروپا، در جریان هولوکاست کشته شدند.
زیر سوال بردن هولوکاست مانند تیری بود که به صورت مستقیم در قبل صهیونیستها و رویاهای از نیل تا فرات آنها نشست. در مدت این هفت سال نیز احمدی نژاد همچنان بر این موضع خود تاکید داشته و باعث شده که واکنش های زیادی از سوی صهیونیستها در این زمینه نشان داده شود و این واکنش ها و اعلام موضع رئیس جمهور ایران باعث شده تا افکار عمومی جهانی به سمت دیگری از ادعاهای صهیونیست ها متوجه شود.
پایان پیام/
نظر شما