به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، طاهره بیگم سیدی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین پیش از ظهر امروز (19 آذر) در جلسه کارگروه امور بانوان قزوین که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: با توجه به بازدیدی که از بند نسوان زندان قزوین داشتیم، در بین زنان مجرم، تعداد بسیار کمی دختران نوجوان نیز بودند که به دلیل ارتکاب جرم، در زندان به سر می بردند.
وی ادامه داد: این دختران نوجوان با حضور در زندان با مجرمان سابقه دار مواجه می شوند که این امر آسیب هایی را به دنبال دارد به طوری که ممکن است جرائم دیگر را نیز بیاموزند از این رو لازم است تا در قزوین نیز کانون اصلاح و تربیت دختران ایجاد شود که با توجه به اینکه تعداد دختران پایین است تاکنون ایجاد چنین کانونی صورت نگرفته است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین اضافه کرد: با توجه به آسیب هایی که در این حوزه وجود دارد، ما نیازمند کانونی هستیم که دختران نوجوان را از مجموعه زنان مجرم سابقه دار جدا کند و از این رو پیشنهاد ما این است که با وجود تعداد اندک دختران نوجوان مجرم، کانون اصلاح و تربیت ایجاد شود.
وی با اشاره به مشکل تولیدی های شهر قزوین در طراحی لباس اسلامی توضیح داد: یکی از مشکلاتی که در حوزه مد و لباس وجود دارد این است که خیاطان بیشتر با الگوهای لباس غربی آشنا هستند، از این رو لازم است تا آموزش هایی را در حوزه طراحی لباس های ایرانی و اسلامی بگذرانند که مسئولیت این امر نیز به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان واگذار شده است.
سیدی با اشاره به روز 9 دی یادآور شد: با توجه به اینکه در آستانه 9 دی هستیم، نشستی برگزار خواهد که در این نشست از سرحلقه های گروه های پرمخاطب دعوت و سخنران این نشست ابعاد 9 دی را تبیین خواهد کرد تا شرکت کنندگان اغنای فکری شوند و در مجموعه های خود نشست های این چنینی را برگزار کنند.
وی در خصوص اجرای طرح آهن یاری در مدارس گفت: این مصوبه به نفع دختران است ولی سه جلسه کارگروه امور بانوان تشکیل شده است و مدیر و یا معاون آموزش و پرورش استان در این جلسات شرکت نکردند تا این موضوع به تصویب برسد و اجرایی شود.
در ادامه رئیس زندان مرکزی قزوین اظهار کرد: در ورودی های بند نسوان زندان قزوین از ابتدای سال جاری تاکنون، کاهش 27 درصدی را شاهد هستیم که تعداد دختران نوجوان ورودی به این بند پایین بوده است و تعدادی از اینها در پنج روز اول آزاد شده و تعداد دیگر نیز کمتر از 15 روز اقامت داشتند و در حال حاضر تعداد دختران 18 سال در بند نسوان دو نفر است.
عباس رمضانی تأکید کرد: با توجه به تعداد بسیار پایین این افراد، شاید ایجاد کانون اصلاح و تربیت توجیه اقتصادی نداشته باشد و در برخی ماه های سال زندانیان خانم زیر 18 سال در زندان به صفر می رسد، البته ورود دختران نوجوان به زندان و آشنایی این دختران با زنان مجرم سابقه یک آسیب است که لازم است در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.
در ادامه معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: در خصوص موضوع ایجاد کانون اصلاح و تربیت دختران، لازم است تا از زندان بازدیدی داشته باشیم.
ابوالفضل طاهرخانی افزود: در خصوص ایجاد این کانون، لازم است کمیته ویژه ای تشکیل شود و کار کارشناسی صورت گیرد و در جلسه بعد کارگروه بانوان نتیجه اعلام شود تا در خصوص موضوع کانون اصلاح و تربیت دختران در قزوین مصوبه ای داشته باشیم.
وی با اشاره به لزوم اجرای برنامه های مختلف در روز 9 دی افزود: روز 9 دی از اهمیت بالایی برخودار است و جزو ماندگارترین ایام در روزهای تاریخ جمهوری اسلامی است و برنامه بانوان در این روز می تواند شکل و نماد خاصی داشته باشد.
در ادامه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در خصوص دوره آموزشی طراحی لباس اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد در نظر دارد تا نمایشگاه های مد و لباس را در استان ها از جمله در استان قزوین برگزار کند که در کنار این نمایشگاه کارگاه آموزشی نیز می تواند برگزار شود.
محمد حسین شفیعی ها یادآور شد: با توجه به مشکل کمبود اعتبار، پیشنهاد می شود کارگاه آموزشی که لازم است در استان تشکیل شود در زمان برگزاری این نمایشگاه در بهمن ماه دایر شود.
پایان پیام/
نظر شما