به گزارش خبرگزاری شبستان، حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام (ره) در مراسم افتتاح مرکز فعالیت های نوین مدیریت خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) با گرامیداشت ایام الله دهه فجر گفت: ابعاد شخصیت روحانی امام راحل (ره) بعنوان یک مددکار اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی قابل مطالعه است و احیاء هویت ، عزت و ارزش های انسانی و ایجاد اتحاد و انسجام ملی و دفاع از حقوق حقه و ظرفیت سازی بالا جهت تحقق مطالبات جامعه اسلامی از جمله نکات برجسته شخصیت جامع ایشان بود که موجب تسخیر قلوب مردم شده است .
عضو شورای مرکزی امداد امام (ره) با بیان اینکه تصحیح مبانی فکری مددکاران ضروری است، تصریح کرد : در سیستم و نظام جامع مددکاری ، مددکار حلال مشکلات نیست بلکه شناسایی توانایی ها و تبدیل استعداد ها از بالقوه به بالفعل در مددجو مهم ترین وظیفه مددکاران است. امام خمینی (ره) بعنوان یک مددکار بزرگ برای بازسازی آفت انسان ها مهندسی ، طراحی و جهت گیری مناسب داشتند.
انواری خاطر نشان کرد: استفاده از روش های دینی در حل مشکلات بسیار راه گشا بوده است و مددکاران باید دانش و توانایی های علمی و عملی را با هنرمندی عرضه کنند و باعث تسکین آلام و دردهای مددجویان شوند که در این راه ترسیم مبانی دینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به طور مثال اگر مسئله توکل به خدا در افراد مددجو و آسیب پذیر بصورت یقین پذیرفته شود بسیاری از مشکلات ناشی از ضعف و عدم تکیه گاه مخلوق به خالق حل می شود .
وی افزود : مرکز مدیریت خدمات مددکاری باید با رصد کردن مشکلات مددکاران در سطح استان ها هم از نظر شکلی و محتوایی به یک مرکز تولید فکر تبدیل شود و کارشناسانی که در این مرکز به انجام وظیفه و ارائه خدمت می پردازند، می بایست با داشتن تخصصی بالاتر و انگیزه و عزم ملی مسائل را مورد ارزیابی قرار دهند تا بتوانند بر مشکلات پیش رو فائق آیند و نیاز به آموزش مستمر و بررسی نمونه ها و اعمال یافته های جدید ضروری است.
بنا بر گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره)، وی خاطرنشان کرد: مددگرفتن از متخصصین و اساتید مجرب حوزه و دانشگاه بسیار اهمیت دارد ، زیرا در برخی از امور زبده ترین مددکاران نیز ممکن است دچار مشکلاتی شوند .
عضو شورای مرکزی امداد امام (ره) در پایان افزایش توان تخصصی، کاهش نیافتن انگیزه ها و ارزیابی تمام تشکیلات مددکاری را از جمله وظایف اساسی این مرکز دانست و اظهار کرد : انسان مددکار باید خود از سرچشمه فیض الهی مدد بگیرد، در غیر اینصورت نمی تواند به کسی مدد برساند. تبدیل این مرکز به یک مرکز فرابخشی الگوساز که خوراک فکری لازم را تولید نماید مورد انتظار بوده و ایجاد آرامش و رضایت خاطر در میان مددجویان مراجعه کننده از جمله وظایف اصلی و اساسی مددکاران این مرکز است. همچنین تعامل و استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی سلامت کشور نیز در این رابطه ضروری است.
پایان پیام/
نظر شما