محمدرضا نقوی، مسوول برنامه ریزی گروه کشاورزی و منابع طبیعی وزارت علوم ، در نشست خبری مدیران گروهها و رؤسای کمیتههای برنامهریزی آموزش عالی با محوریت تحول و ارتقای برنامههای درسی دانشگاهی با بیان اینکه بیشترین دانشجوی کشاورزی را تهران دارند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از بیشترین رشته کشاورزی برخوردار است.
وی افزود: پس از دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم، پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی بیشترین تعداد رشته کشاورزی را دارند.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد دانشجو در رشته زراعت و اصلاح نباتات است، اظهار کرد: این دانشجویان پس از فارغالتحصیلی به سختی کار پیدا میکنند.
نقوی با بیان اینکه شاخص نسبت دانشجو به استاد در کشور وضعیت نامطلوبی دارد، اظهار کرد: بهترین وضعیت شاخص نسبت استاد به دانشجو را وزارت علوم و بدترین وضعیت را پیام نور دارد.
وی ادامه داد: 400 عنوان رشته یا گرایش برای رشتههای کشاورزی و منابع طبیعی وجود دارد که باید تجمیع و ساماندهی شود که توسعه رشتهها با توجه به نیاز بومی و بازار کار مد نظر ما است.
مسوول برنامه ریزی گروه کشاورزی و منابع طبیعی وزارت علوم افزود: رشته و گرایش های کشاورزی دانشگاه ها در مقطع کارشناسی از 140 به 22 تا 24 رشته و گرایش کاهش یافته است.
به گفته نقوی، بازنگری رشته و گرایشهای کشاورزی در مقطع کارشناسی زیر نظر 15 گروه با تأکید بر تجمیع رشتهها صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه 158 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 106 رشته در مقطع دکتری وجود دارد، خاطرنشان کرد: در بهمنماه بازنگری مقاطع تحصیلات تکمیلی و تجمیع رشتهها صورت میگیرد.
نشست خبری مدیران گروهها و رؤسای کمیتههای برنامهریزی آموزش عالی با محوریت تحول و ارتقای برنامههای درسی دانشگاهی امروز 20 آذر در ساختمان وزارت علوم برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما