دکتر سید محمود شبگو منصف، عضو هیئت علمی گروه مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد واحد رشت، تاسیس مراکز فعال کارآفرینی در دانشگاه ها را یک نیاز اساسی دانست و به خبرنگار شبستان گفت: کارآفرینی موتور توسعه اقتصاد است و ایجاد کسب و کار کوچک اقتصادی می تواند به تدریج موجب توسعه شود.
وی با بیان اینکه کارآفرینی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی جایگاه مطلوبی ندارد، افزود: دانشجویان در جریان فراگیری تحصیل علم بیشتر به جنبه های آموزشی آن توجه دارند.
دکتر شبگو منصف با تاکید بر اینکه امید به اشتغال در اداراه ها و نگاه های پشت میزنشینی باید اصلاح شود، تصریح کرد: کسب مهارت بر اساس علایق و نیازهای جامعه در زمینه های خدمات، تولید و فعالیت در بنگاههای کوچک اقتصادی از گام های نخست کارآفرینی است.
وی عملی کردن مواد درسی را در ایجاد کسب و کار مناسب موثر دانست و اذعان کرد: تدریس خصوصی کوتاه ترین راهی است که یک دانشجو می تواند با استفاده از علمی که فرا گرفته، برای خود درآمد زایی کند.
تاسیس مراکز کارآفرینی در دانشگاه ها ضروری است
دکتر شبگو منصف بر تاسیس مراکز کارآفرینی در دانشگاه ها تاکید و خاطرنشان کرد: دانشجویان فارغ التحصیل باید با شناسایی مشکلات و نیازهای جامعه با بهره گیری از کارآفرینان برتر و موفق برای خود شغلی ایجاد کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، فرصت شناسی را از مهمترین عوامل و عناصر توسعه دانست و تصریح کرد: دانشجویان باید با شناخت از عوامل محیطی و متغیرهای تاثیرگذار آن به دنبال تصمیمی برای انجام دادن فعالیت های بعدی زندگی خود باشند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه کارآفرینان موفق در جمع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت، زمینه هایی از ایجاد کسب و کار را به دانشجویان معرفی می کنند، اذعان کرد: این امر که برای نخستین بار در واحد رشت اجرا شده با استقبال بی سابقه داشجویان همراه بود و امید است در آینده این برنامه با برگزاری نشست ها و همایش های جامع تری تقویت شود.
پایان پیام/
نظر شما