به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، آیتالله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در استان مازندران، شب گذشته (25 بهمن) در دیدار با مدیر کل و معاونین موسسه مالی اعتباری مهر این استان در ساری گفت: قرضالحسنه در مقابل قرض ربوی ایجاد شد که مومنان و ایثارگران پول مازاد بر نیاز خود را به طور موقت و بدون هیچ چشمداشتی برای رفع گرفتاری در اختیار نیازمندان قرار دهند.
وی با اشاره به وجود این سنت از زمان صدر اسلام و قبل از انقلاب اسلامی در مازندران، اذعان کرد: قبل از انقلاب دو صندوق در بابل و ساری وجود داشت که بعد از انقلاب تعداد بانکهای قرضالحسنه در این استان گسترش یافت.
آیت الله طبرسی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم کاری خدائی است، اظهار کرد: خیلی ها دوست دارند در قبال پولی که در اختیار افراد قرار می دهند، سودی عایدشان شود اما در قرض الحسنه این طور نیست بلکه به خلق خدا پول قرض می دهد تا سنت نبوی و ائمه اطهار (ع) را اجرا کنند که باید این سنت حسنه در جامعه به طور صحیح نهادینه شود.
امام جمعه ساری با اشاره به اینکه قرض الحسنه در اسلام به دفعات متعدد تکرار شده است، تصریح کرد: قرض الحسنه به معنای واقعی قرض حسن، نیکو و گره کار بازکردن افراد و اشخاص بدهکار است.
پایان پیام/
نظر شما