اهل بیت(ع) اسلام مجسم و قرآن ناطق هستند

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: اهل بیت عصمت و طهارت(ع) اسلام مجسم و قرآن ناطق هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک٬ ایت الله قربانعلی دری نجف آبادی٬ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در پیامی در خصوص بازسازی عتبات عالیات که نسخه ای از آن به این خبرگزاری رسید٬ آورده است: اهل البیت (ع) اسلام مجسم و قرآن ناطق و حبل الله المتین و صراط المستقیم و مثل اعلای انسانیت و کمال و فضیلت و کرامت و عدالت هستند. ایشان اهل آیه تطهیر و مباهله و سوره و الفجر و الکوثر و هل اتی و قدر و یکی از دو سرمایه ارزشمند و گرانبها و گرانسنگی است که پیامبر (ص) در میان امت ما آن را به ودیعت گذارده است.

 

این پیام می افزاید: إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا بَعْدِی کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی أَهْلَ بَیْتِی. اکنون بر ماست تا در معرفت و محبت و نصرت و اطاعت و تبعیت از ایشان بر یکدیگر سبقت گرفته و آن بزرگواران را امام و پیشوا و اسوه و مقتدای خود بدانیم. و در راه صدق و وفا هر چه در توان داریم به آستان مقدس آن بزرگواران خدمت کنیم و به هر صورت عشق و ایمان و محبت خودمان را نسبت به آن انوار مقدسه نشان بدهیم. بیوت ایشان و مضجع شریف و مرقد نورانی و قبر مطهر آن عزیزان کانون نور خدا و هدایت الهی و مشعل پرفروغ معرفت است.

 

در بخش دیگری از این پیام آمده است: فی بیوت أذِنَ اللهُ أنْ تُرْفَعَ و یُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ یُسَبِّحُ لَهُ فیها بِالغُدُوِّ و الآصالِ خانه هائی که خداوند از آنها به عنوان پایگاه ذکر و یاد خود و اقامه صلوة و ایتای زکاة یاد فرموده . این خانه های با عظمت طاهر و مطهر کانون های مشیت خداست. مراکز عزت و تقوا و طهارت و عصمت و محبت و ولایت است. تعظیم این مراکز نورانی و عزت آفرین و انسانساز تکریم ارزش های متعالی الهی است. ترسیم کننده مسیر زندگی و شرافت و کرامت انسان هاست. نشاندهنده افق های وسیع ولایت الهی و ملک و ملکوت عالم است. معالم دین مشاعر ارباب یقین و چراغ راهنمای ارباب فضیلت و کرامت و الگوی پاکی و پاکیزه گی و پاکدامنی و ذکر و محبت و انس و ولایت است. دانشگاه معرفت، عبودیت، اخلاص و عدالت است. مکتب نجات بخش و الهام بخش و امید آفرین است. محور رابطه با خداوند و خدمت به بندگان خداست.

 

آیت الله دری در این پیام می گوید: مدرسه صدق و صفا و وفا و اصطفاء است. کانون معرفت و رحمت واسعه الهی است. مظهر عدل الهی و ولایت ربانی و احسان و کرامت و کرائم اخلاقی و مکارم آسمانی هستند. بنابراین هر نوع ارتباط، تجلیل، تعظیم، توقیر و تکریم نشانه بندگی و عشق به پاکان و تعظیم شعائر اسلامی و مودّت نسبت به ذو القربی و نشانه تقوای دل و معرفت و محبت اولیای خداست. قبور ائمه (ع) مرکز ارتباطات با عوالم نور و ملک و ملکوت و کانون بیداری و تحکیم پیوندهای ایمانی و ولائی و اتصال و اعتصام بحبل الله المتین و الفت و محبت است.

 

بِمُوَالاتِکُمْ عَلَّمَنَا اللَّهُ مَعَالِمَ دِینِنَا وَ أَصْلَحَ مَا کَانَ فَسَدَ مِنْ دُنْیَانَا. بنابراین هر نوع اقدامی که این پیوندها را تقویت کند و پایه های توحید را ارتقا بخشد و جانها را به یکدیگر نزدیک کند و دل ها را بسوی نور خداوند متعال هدایت کند خود بهترین سرمایه و عامل سرافرازی خواهد بود. این مراقد مشرفه ستون های اتصال دل های صاحبدلان و ارباب معرفت است به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله (ع) و یاران با وفا و اصحاب بزرگوار و آل البیت اطهار (ع).

 
وی بازسازی عتبات عالیات نشانه حبّ ملت ما نسبت به پاکان و نخبگان و برگزیده گان دانست و افزود: حبّ خداوند و اولیای الهی نشانه پاکی فطرت و اکسیر محبت انسانساز و هدایتگر و چراغ راه راهیان خیر و نور و صلاح و سعادت است. این حبّ باید در تمامی مظاهر زندگی ما تجلی یافته و چراغ راه و وصل و قرب و موالات ما باشد.

 
پایان پیام/

کد خبر 205386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha